ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΡΧΕΙΟ

Άρχισε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων

0

Στις 7 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η διαδικασία ψηφοφορίας για το Β' γύρο των δημοτικών εκλογών στους Δήμου Ρεθύμνου και Ανωγείων, καθώς και σε κάθε άλλο δήμο ή περιφέρεια της χώρας, που δεν κατάφεραν να αναδείξουν νικητή από την πρώτη Κυριακή των φετινών εκλογών.

 

Στον Δήμο Ρεθύμνου η διαδικασία κύλησε ομαλά με χαρακτηριστικό, όμως, την μεγάλη αποχή των ψηφοφόρων. Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περίπου 50% σε σχέση με τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους. Το κλίμα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ήταν υποτονικό και οι εκλογείς, δεν έδειξαν το ίδιο ενδιαφέρον για την ανάδειξη του δημάρχου, σε σχέση με την περασμένη Κυριακή, που κλήθηκαν και ψήφισαν για τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Η καταμέτρηση έχει ξεκινήσει και τα πρώτα αποτελέσματα από τα μικρά εκλογικά τμήματα δεν θα αργήσουν να δοθούν στην δημοσιότητα.

Ήρεμα και χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία και στον δήμο των Ανωγείων. Και εκεί παρατηρήθηκε αποχή σε σχέση με την περασμένη Κυριακή αλλά όχι σε τόσο έντονο βαθμό, όπως στο Ρέθυμνο.

Στα Ανώγεια η καταμέτρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί γύρω στις 9 το βράδυ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ