ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Εκλογές στο Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου

0

Ο Σύλλογος γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου ενημερώνει το κοινό του Ρεθύμνου για την διενέργεια των εκλογών του συλλόγου και την σύσταση του νέου Δ.Σ. Από την Γενική Συνέλευση και εκλογές που έλαβαν  χώρα στις 9 Ιουνίου 2019, στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ Ρεθύμνου, με συμμετοχή 88 ψηφισάντων μελών του συλλόγου, εξελέγη νέο πενταμελές Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με αυτισμό Ν. Ρεθύμνου . Η προσέλευση  του κόσμου, γονέων κα υποστηρικτών του συλλόγου ήταν συγκινητική. Οι εκλογές αυτές ξεπέρασαν το ανώτατο όριο ψηφισάντων μας και ανέδειξαν για πρώτη φορά και τρίτο μέλος στους εκλέκτορες -  αντιπροσώπους των Ομοσπονδιών Αναπηρικού Κινήματος (ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ – ΕΣΑΜΕΑ).

Η συγκρότηση σε σώμα έγινε στο τακτικό Δ.Σ. της 11/6/2019, θέμα 1ο , με την παρουσία και των 5 εκλεγμένων μελών.  Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα επί της συγκρότησής του σε σώμα, με τον ακόλουθο τρόπο:

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Κλάδου Ειρήνη ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Καρασούλη Καλλιόπη ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Στάμαργα Ελένη ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τσουντάνης Γαβριήλ ΤΑΜΙΑΣ

Μελισσινός Παύλος ΜΕΛΟΣ

 

Α΄ Αναπληρωματικό μέλος:  Κουτσουδάκη Χρυσούλα

Β΄ Αναπληρωματικό μέλος: Γιαννούλης Δημήτριος

Γ Αναπληρωματικό μέλος: Πιοτογιαννάκη Αντωνία

 

Παράλληλα η κάλπη ανέδειξε κατά σειρά σταυροδότησης :

 

Τακτικοί Εκπρόσωποι Ομοσπονδίας ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ & ΕΣΑΜΕΑ :

Μελισσινός Παύλος

Κλάδου Ειρήνη

Κουτσουδάκη Χρυσούλα

 

Αναπληρωματικοί Εκπρόσωποι Ομοσπονδίας ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ & ΕΣΑΜΕΑ:

Γιαννούλης Δημήτριος

 

Μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής: 

Κυδωνάκη Ελένη

Δεβεράκη Βασιλική

Λετζάκη Αιμιλία

 

Αναπληρωματικό μέλος : Πετσαγγουράκηςς Ευάγγελος

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου ευχαριστεί θερμά τα παλαιά και νέα μέλη του  για την υποστήριξη και ελπίζει να γίνουν οι άμεσοι και έμμεσοι στόχοι του πραγματικότητα.

Καλεί τους Ρεθυμνιώτες να υποστηρίξουν σθεναρά το αίτημά τους για εξεύρεση οικοπέδου ή χώρου για να στεγάσουν τις δομές και τις δράσεις τους.

Επίσης παρακαλεί και προσκαλεί τους φίλους Ρεθυμνιώτες για τη υποστήριξη σε ανοιχτού τύπου εκδηλώσεις που ετοιμάζονται αυτό το καλοκαίρι για την αγορά ενός λεωφορείου για τις μεταφορές των ΑΜΕΑ  που λαμβάνουν καθημερινά μέρος στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Η αγορά μέσου μεταφοράς είναι σημαντική για να αποφορτίσει τους γονείς και κηδεμόνες και να εξυπηρετήσει πάγιες καθημερινές ανάγκες στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ , είτε στο Κοινωνικό Στέκι ΑΜΕΑ στον Πλατανιά , που φιλοξενούνται οι ομάδες  εφήβων κα ενήλικων ΑΜΕΑ , είτε στις εξωτερικές συνεργασίες και δράσεις του φορέα γενικά.

Καλή δύναμη και καλή θητεία!!!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ