ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ζητούν να ανοίξει και πάλι η υπόθεση θανάτου της μητέρας τους στην Κρήτη!

0

Χιλιάδες άτομα έχουν υπογράψει την διαδικτυακή διαμαρτυρία των παιδιών και συγγενών της Jean Hanlon, που εντοπίστηκε νεκρή στις 12 Μαρτίου 2019, λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση στη Μεγάλη Βρετανία του ντοκιμαντέρ «Δολοφονία στον παράδεισο»

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάρτιο ο γιος της Michael Porter απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό για να ανοίξει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης

Η Jean Hanlon ήταν μητέρα τριών παιδιών και καταγόταν από το Ντάμφρις της Σκοτίας. Το διάστημα κατά το οποίο έχασε τη ζωή της διέμενε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στις Γούβες Ηρακλείου.

Τα ίχνη της εξαφανίστηκαν στις 9 Μαρτίου του 2009. Στις 12 Μαρτίου, η σορός της εντοπίστηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού του Ηρακλείου.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε ότι ο θάνατός της 54χρονης Βρετανίδας προκλήθηκε από ατύχημα, γλιστρόντας και πέφτοντας στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Ωστόσο, μερικούς μήνες αργότερα, διενεργήθηκε συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση και προέκυψε ότι το σώμα της είχε χτυπηθεί στο έδαφος, πριν καταλήξει στη θάλασσα.

Επίσης τη μέρα που χάθηκαν τα ίχνη της φέρεται να είχε στείλει μήνυμα σε φίλη της, γράφοντάς της «help». Της ζητούσε δηλαδή βοήθεια…

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ