ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Αγάπη Κακλιδάκη υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στο Ρέθυμνο

0

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κ. Αγάπη Κακλιδάκη θα είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν για την κόρη του αείμνηστου Μανώλη Κακλιδάκη ή Κακλή, του αγαπημένου σε όλους τους Κρητικούς  λαουτιέρη και τραγουδιστή.

Η κ. Κακλιδάκη είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Παν/μίου, του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Με τη μακροχρόνια εμπειρία της στο χώρο της διδασκαλίας, αλλά και μέσω της σεμιναριακής της επιμόρφωσης σε διδακτικό επίπεδο, έχει καταφέρει να φτάσει σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό επίπεδο μεταδοτικότητας, επικοινωνίας αλλά και ενσυναίσθησης για τα προβλήματα απασχολούν τους πολίτες.

Συγχρόνως, είναι γνωστή από την ενασχόληση της με τα κοινά, με τη συμμετοχή της στο Σύλλογο Κρητών Καλλιτεχνών, σε δράσεις του  Αναγεννησιακού Φεστιβάλ Ρεθύμνου, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Επισκοπής και τη Διεύθυνση και Οργάνωση εκδηλώσεων στην οικογενειακή επιχείρηση «Κέντρο Διασκέδασης Κακλής».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ