ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: «Πάγωσε» ο αρχηγός της Αστυνομίας όταν άνοιξε την τρίτη βαλίτσα του «Ορέστη»

0

Χωρίς τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του serial killer της Κύπρου, Νίκου Μεταξά, καθώς ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και η τρίτη βαλίτσα η οποία περιείχε ένα ακόμη πτώμα.

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, το πτώμα είναι σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, ενώ μέσα στη βαλίτσα υπήρχαν και πλάκες πεζοδρομίου, οι οποίες – προφανώς – λειτουργούσαν ως βαρίδια για παραμείνει στον πάτο της λίμνης.

Η βαλίτσα βρέθηκε από δύτη της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy και το πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο.

Εικάζεται ότι το πτώμα ανήκει στη Μαρικάρ Βαλντέζ, αλλά οι απαραίτητες εξετάσεις θα αποκαλύψουν την ταυτότητά του.

Να υπενθυμίσουμε πως από την Κόκκινη Λίμνη οι ερευνητές έχουν ανασύρει ακόμη δύο βαλίτσες στις οποίες ο 35χρονος ίλαρχος Νίκος Μεταξάς είχε τοποθετήσει το πτώμα της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και της κόρης της Έλενας Ναταλίας Μπουνέα.

O serial killer έχει ομολογήσει τη δολοφονία συνολικά έξι γυναικών και δύο παιδιών. Οι Αρχές αναζητούν ακόμα την 6χρονη Σιέρα, κόρη του πρώτου θύματος που ανακαλύφθηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Αρχηγός Αστυνομίας: Πρωτοφανές αυτό που είδα στην Κόκκινη Λίμνη

Για πρωτοφανή θηριωδία έκανε λόγο ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης πριν αποχωρήσει από την Κόκκινη Λίμνη, όπου μετέβη μετά την ανεύρεση της βαλίτσας.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, είπε ότι στα 42 χρόνια υπηρεσίας του στην Αστυνομία, πρώτη φορά είδε τέτοια αγριότητα, θηριωδία.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση - Ξανά στο Δικαστήριο ο «Ορέστης»

Μετά και τις εξετάσεις από την Αστυνομία στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 35χρονου καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, οι Αρχές αναζητούν ακόμη τρεις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, οι γυναίκες αυτές μιλούσαν με τον 35χρονο μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών, ενώ δεν είχαν δηλωθεί ως ελλείπουσες.

Επίσης οι Αρχές ψάχνουν το τηλέφωνο του οποίου προσπάθησε να καταπιεί τη sim card κατά την σύλληψη του ο 35χρονος.

Παράλληλα, την Πέμπτη ο Μεταξάς θα οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστήριο για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του.

Στη Λίμνη Μεμί οι έρευνες για εντοπισμό της 6χρονης Σιέρα

Στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο μεταφέρονται αύριο, Τετάρτη οι έρευνες, οι οποίες θα επικεντρωθούν στον εντοπισμό του πτώματος της 6χρονης Σιέρα.

Ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στη Λίμνη Μεμί το πτώμα της Σιέρα, κόρης της Μarry Rose από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ