ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων συναντήθηκε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

0

Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών υπαλλήλων έθεσαν στον υποψήφιο Βουλευτή μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο, επισημαίνοντας την ανάγκη να υπάρξει ουσιαστική στήριξη για την ενίσχυση και αναδιάρθρωση του αστυνομικού προσωπικού.  Επιπρόσθετα , συζητήθηκαν οι σοβαρές ελλείψεις της υπηρεσίας σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ζητήματα καθαριότητας. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών για την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου.

Από τη μεριά του ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε την πρόθεση του να παραμείνει αρωγός σε κάθε οργανωμένη προσπάθεια ενίσχυσης και θωράκισης της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσα από ουσιαστική στήριξη στον αγώνα που καταβάλει καθημερινά ο απλός αστυνομικός. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ενίσχυση καθεμίας και καθενός αστυνομικού αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια του πολίτη, γεγονός που από μόνο του καθιστά την επίλυση των προβλημάτων του Σώματος ως ζήτημα άμεσης προτεραιότητας. Εν κατακλείδι, ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε για άλλη μια φορά την δέσμευση του για άμεση επιτάχυνση των διαδικασιών για την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου που τόσο έχει ανάγκη το Ρέθυμνο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ