ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Με εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου συναντήθηκε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

0

Στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνης βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης δίνοντας συνέχεια στη σειρά επαφών που πραγματοποιεί ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν οι κατευθύνσεις πάνω στις οποίες θα κινηθεί το σχέδιο της ΝΔ για μια καλύτερη δημόσια υγεία για όλους. Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου έθεσαν στον κ. Κεφαλογιάννη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη η πολιτεία να αντιληφθεί την υγεία ως δείκτη κοινωνικής δικαιοσύνης και τους γιατρούς ως αναπόσπαστο κομμάτι στην επίτευξη αυτής.

Από τη μεριά του ο κ. Κεφαλογιάννης επανέλαβε τη θέση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, για εκσυγχρονισμό του συστήματος υγείας και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, με ενίσχυση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού όπου υπάρχει ανάγκη. Παράλληλα, υπογράμμισε τη σημασία της πλήρους αξιοποίησης της πληροφορικής και της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας, δίνοντας έμφαση στην καλή εξυπηρέτηση του πολίτη με προτεραιότητα στις πιο ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ