ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της Τ.Ο. ΑΕΙ Ρεθύμνου της ΚNE

0

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της Τ.Ο. ΑΕΙ Ρεθύμνου της ΚNE , με θέμα “Η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ ” με ομιλητή τον Βαγγέλη Αγγελογιαννάκη , γραμματέα της Τ.Ε. Ρεθύμνου του ΚΚΕ.

Η συζήτηση που έγινε ήταν ζωντανή και συνεχίστηκε για ώρα με βάση ερωτήματα που συχνά ακούγονται από τη νεολαία.

Συζητήθηκαν μια σειρά από ζητήματα, που προβληματίζουν σήμερα τους νέους, σε σχέση με το τι προτείνει το ΚΚΕ , ποια είναι η πρόταση εξουσίας του ,  απαντώντας έτσι έναν προβληματισμό που συχνα έρχεται από τον κόσμο, το αν δηλαδή θέλει το ΚΚΕ να κυβερνήσει , σε ποιές συνθήκες και με ποιό σχεδιο. Αναλύθηκε επίσης η δράση του ΚΚΕ σήμερα , η πάλη του για την ανασύνταξη του εργατικού-λαικού κινήματος, το πραγματικό περιεχόμενο τις λαικής αντιπολίτευσης που πρωτάσει το ΚΚΕ μπροστά και στις βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιούλη.

Ειδική αναφορά έγινε στο κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για ισχυροποίηση του Κόμματος μπροστά την επικείμενη μάχη των εκλογών, αφού το κρίσημο ερώτημα των εκλογών θα ειναι, πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ την επόμενη μέρα, πως θα μεγαλώσει η αντήσταση, η αντεπίθεση, και η ελπίδα για κοινωνική ευημερία.

Οι φίλοι της ΚΝΕ ανανέωσαν το ραντεβού τους στο πλούσιο πρόγραμμα δραστηριότητας που προγραμματίζει η Τ.Ο ΑΕΙ Ρεθύμνου μπροστά στις εκλογέ,ς για να γίνουν πιο πολλοί αυτοί που θα ψηφίσουν ανυπόκακτα, μαχητικά , την μόνη κερδισμένη ψήφο , αυτή στο ΚΚΕ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ