ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ξεκίνησε τις συναντήσεις με τις τοπικές οργανώσεις ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

0

Συναντήσεις  στελεχών σε Άγιο Βασίλειο Ανώγεια και Μυλοπόταμο

Στην πλήρη ενεργοποίηση των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ρεθύμνου αποσκοπεί  ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Σε αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιεί επισκέψεις στο σύνολο των δημοτικών τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, διαδικασία η οποία αναμένεται να κορυφωθεί με την σύγκλιση της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΟ.Δ.Ε.  Ρεθύμνου την προσεχή Παρασκευή.

Ο Ρεθεμνιώτης Βουλευτής επιθυμεί να διατηρήσει σε εγρήγορση των κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας, επιδιώκοντας να επιτύχει εκ νέου την εξαιρετική οργανωτική λειτουργία που παρουσίασε η παράταξη στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκαν  συναντήσεις εργασίας με τις ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίου Βασιλείου, Μυλοποτάμου και Ανωγείων.

Ο κ. Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τα τοπικά στελέχη για τις μάχες που έχουν δώσει στηρίζοντας την παράταξη και τους ζήτησε πλήρη ενεργοποίηση για το επόμενο κρίσιμο διάστημα. Επιπρόσθετα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το επίπεδο ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο Ρεθύμνου, υπογραμμίζοντας τη σημασία των επικείμενων εθνικών εκλογών για τη χώρα μας και την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ