ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Ενημέρωση για το πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2018

0

Την Τετάρτη 5/6/2019, στα  γραφεία το παλιού Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των μελών – φορέων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Ρεθύμνου, με απώτερο στόχο την αναλυτική ενημέρωση για το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2018, από τα επιστημονικά στελέχη του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παραρτήματος Κρήτης, κ. Μανώλη Φραγκιαδουλάκη και κ. Ευάγγελο Σαριδάκη.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Ρ  κ. Ξυδάκης Ηρακλής, ο Αντιπρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Ρ κ. Κων/νος Μαρκαντώνης, ο Γεν. Γραμματέας της Ο.Ε.Β.Ε.Ρ κ. Εμμανουήλ Χλιαουτάκης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων κ. Αντρέας Κλαψινός, ο Πρόεδρος του Σωματείου Φροντιστηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γιώργος Χαμαράκης, το Μέλος του Σωματείου Υδραυλικών – Θερμικών και Κλιματιστικών Έργων, κ. Σταύρος Γαλιάκης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων, κ. Απόστολος Περπυράκης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών, κ. Γιώργος Κλαψινός και κ. Μιχάλης Παπακωνσταντής, ο Πρόεδρος και το μέλος του Σωματείου Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών PALSO , κ. Γεράσιμος Γιαννουλάτος και κ. Νίκος Φραγκιαδάκης.

Ύστερα από μία λεπτομερή παρουσίαση του συγκεκριμένου Προγράμματος από τον κ. Μανώλη Φραγκιαδουλάκη και τον κ. Ευάγγελο Σαριδάκη, τα μέλη – φορείς της Ο.Ε.Β.Ε.Ρ έδειξαν ενδιαφέρον για τα προτεινόμενα θέματα κατάρτισης, που αφορούν όλους τους κλάδους και εκδήλωσαν την επιθυμία τους να συνεργαστούν με την Ομοσπονδία και να πραγματοποιήσουν σεμινάρια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ