ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Παγκόσμιο της Πορτογαλίας ο Παντελής Καμπαξής

0

Στην Κοίμπρα της Πορτογαλίας έτρεξε σήμερα στο 9ο παγκόσμιο πρωτάθλημα ultra trail 44χιλ 2200+ ο αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης

Στην Κοίμπρα της Πορτογαλίας έτρεξε σήμερα στο 9ο παγκόσμιο πρωτάθλημα ultra trail 44χιλ 2200+ στον αγώνα αυτό ο αθλητής Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και της new balance Καμπαξής Παντελής.

Ο αθλητής εκπροσώπησε την χώρα μας με μια αξιοπρεπή εμφάνιση έτρεξε την απόσταση και τερμάτισε 169ος σε 400 αθλητές από όλο τον κόσμο σε πολύ υψηλό επίπεδο και χρόνο 5 ώρες και 7 λεπτά.

Ηταν η έκτη συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά την Ιρλανδία το 2011, την Ουαλία το 2013, την Γαλλία το 2015, την Πορτογαλία το 2016,και την Ιταλία το 2017.

Το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης ,τα μέλη και οι αθλητές του, συγχαίρουν τον Πρωταθλητή Καμπαξή Παντελή για την σπουδαία εμφάνισή του, αφού έκανε άλλη μια φορά υπερήφανους τόσο το Σύλλογό που εκπροσώπησε επάξια την Κρήτη και την Ελλάδα καθώς και τον προπονητή του αθλητή κο Νίκο Κατσίλα.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης για την στήριξη στον Πρωταθλητή μας και την αθλητική εταιρεία new balance που τον ντύνει εδώ και πολλά χρόνια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ