ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συναντήσεις με Δ. Κόκκινο, Γ. Ταταράκη και Π. Μουρτζανό πραγματοποίησε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

0

Συνεχίζει τη σειρά επαφών με τις θεσμικές αρχές και τους παραγωγικούς φορείς του Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Κεφαλογιάννης βρέθηκε στο Πέραμα, το Σπήλι και την Αγ. Φωτεινή πραγματοποιώντας, αντίστοιχα, συναντήσεις με τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου, κ. Δημήτρη Κόκκινο, τον Δήμαρχο Αγ. Βασιλείου, κ. Γιάννη Ταταρακη και τον Δήμαρχο Αμαρίου, κ. Παντελή Μουρτζανό.  Πρόκειται για θεσμικές συναντήσεις που αποσκοπούν στην ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου και τη θέσπιση ουσιαστικής συνεργασίας για την επίτευξη των αναπτυξιακών προοπτικών του Ρεθύμνου.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε: «Οφείλουμε να προχωρήσουμε ενωμένοι με σχέδιο, επιμονή, συνέχεια, συνέπεια και να θεμελιώσουμε έναν ολοκληρωμένο οδικό χάρτη ενεργειών για την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων του Ρεθύμνου. Βάζουμε  στο επίκεντρο τα μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα της Κρήτης και την ανάγκη ενίσχυσης του Ρεθύμνου με πόρους, υποδομές και υπηρεσίες».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ