ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνεχίζονται οι περιοδείες και ομιλίες υπ. Βουλευτών και στελεχών του ΚΚΕ

0

Το Σάββατο 22/6 κλιμάκια του ΚΚΕ περιόδευσαν:

στην Επισκοπή, με επικεφαλής τον υπ. Βουλευτή Μανουσογιάννη Μανούσο ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση στο καφενείο ‘‘Χοβόλη’’

στα χωριά του Αμαρίου, με επικεφαλής τον υπ. Βουλευτή Ρούλιο Αντώνη όπου μίλησαν σε συγκέντρωση στο Φουρφουρά. Τον υποψήφιο συνόδευε ο Νίκος Μανουσάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Κυριακή 23/6 κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υπ. βουλευτή Μανουσογιάννη Μανούσο, περιόδευσε στις Μέλαμπες όπου και μίλησε σε συγκέντρωση σε καφενείο του χωριού. Το κλιμάκιο συνόδευαν οι Θανάσης Χαριτάκης, δημοτικός σύμβουλος Αγ. Βασιλείου,   Νίκος Μανουσάκης μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης και Βαγγέλης Αγγελογιαννάκης Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΚΚΕ.

Οι υποψήφιοι και τα στελέχη του ΚΚΕ ανέδειξαν την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ, ως της μόνης δύναμης στην οποία μπορεί να ακουμπήσει ο λαός την επομένη των εκλογών. Τονίστηκε η στρατηγική συμφωνία της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια στα συμφέροντα του λαού. Η μόνη ψήφος που απαντά σε αυτή την πολιτική, η μόνη ψήφος που είναι σίγουρη και δεν είναι μίας χρήσης είναι η ψήφος στο ΚΚΕ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ