ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Παίρνει τα... πάνω της η κρουαζιέρα στο Ρέθυμνο

0

Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία της κρουαζιέρας στο Ρέθυμνο για το 2019, αφού σταθερά και κάθε βδομάδα ελλιμενίζονται στη μαρίνα μικρά, πολυτελή κρουαζιερόπλοια, ενώ μεγαλύτερα και επίσης πολυτελή κρουαζιερόπλοια προσδένουν στο εμπορικό λιμάνι ανά τακτά διαστήματα μέχρι και τον μήνα Νοέμβριο.

207 ταξιδιώτες και 140 άτομα του προσωπικού βρέθηκαν στο Ρέθυμνο με το διαδημοτικό λιμενικό ταμείο Ρεθύμνου και την πρόεδρο, Ρένα Κουτσαλεδάκη, να επενδύουν πολλά σε αυτού του είδους τον θαλάσσιο τουρισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επισκέπτες της κρουαζιέρας επισκέπτονται τόσο την πόλη του Ρεθύμνου που γειτνιάζει με το λιμάνι, όμως ακόμη και την Ιερά Μονή Αρκαδίου, την Αρχαία Ελεύθερνα με το μουσείο της και την ευρύτερη περιοχή, έτσι και θεωρείται ότι σταδιακά το Ρέθυμνο θα καταλαμβάνει υψηλότερες θέσεις στον τουρισμό κρουαζιέρας.

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά τα δρομολόγιά του και το πλοίο OLYMPUS που θα συνδέει το Ρέθυμνο με τον Πειραιά και με ενδιάμεσες στάσεις σε Σαντορίνη και Μήλο.

Όλα είναι έτοιμα, με την εταιρεία να έχει λάβει τα βυθομετρικά στοιχεία και του μήκους των κρηπιδωμάτων, όπως και τη διαβεβαίωση από το λιμενικό ταμείο για τις προμήθειες σε ρεύμα και νερό.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ