ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Βρετανική έρευνα για το κόστος… παραλίας και φαγητού στην Κρήτη

0

Συγκριτική έρευνα μεταξύ 15 προορισμών για το κόστος αγοράς ειδών – υπηρεσιών παραλίας και φαγητού - ποτού

Τουρκία και Βουλγαρία προσφέρουν το καλύτερο value for money στην Ευρώπη, Κροατία και Γαλλία είναι οι ακριβότερες επιλογές παραθαλάσσιων προορισμών και Κέρκυρα και Κρήτη βρίσκονται στη μέση, όσον αφορά το κόστος αγοράς 10 αντικειμένων/ υπηρεσιών παραλίας που παραδοσιακά προτιμούν οι οικογένειες βρετανών σε προορισμούς παραλίας της Ευρώπης, όπως καταγράφεται στην έρευνα Post Office Travel Money Beach Barometer 2019.

Το κόστος των αντικειμένων/ υπηρεσιών παραλίας (περιλαμβάνουν παγωτό, ξαπλώστρα, αντηλιακό κτλ.) στην Κέρκυρα ανέρχεται σε £71.39 και είναι η έκτη φθηνότερη επιλογή προορισμού.

Ακολουθεί η Κρήτη στην 9η θέση με κόστος £72.68. Ακόμα, οι βρετανικές οικογένειες που επισκέπτονται το νησί αναμένεται να καταβάλλουν 13% μεγαλύτερο κόστος σε σύγκριση με πέρυσι.

Η Μαρμαρίδα της Τουρκίας έχει το μικρότερο κόστος (£34.39) και το μεγαλύτερο η Νίκαια της Γαλλίας (£106.01).

Όσον αφορά το κόστος φαγητού και ποτού (περιλαμβάνει το κόστος καφέ, μπύρας, αναψυκτικού, κρασιού, γεύματος για 4 άτομα κτλ), η ίδια έρευνα αποκαλύπτει ότι η Κρήτη είναι η πέμπτη φθηνότερη επιλογή (£71.23) και η Κέρκυρα η 11η (£84.20) στους παραθαλάσσιους προορισμούς της Ευρώπης. Βουλγαρία (£32.13) και Τουρκία (£50.37) είναι οι φθηνότερες και ακριβότερο το Σορέντο της Ιταλίας (£129.65).

Δείτε τους πίνακες...

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ