ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Οι απατεώνες του...τρόμου "ξαναχτύπησαν"

0

"Ρίχνουν το δόλωμα" κι όπου "τσιμπήσει"!

Οι επιτήδειοι που προφασίζονται τραγωδίες και επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από ηλικιωμένους, κυρίως, συμπολίτες μας, συνεχίζουν τη δράση τους και στην Κρήτη, παρά τις έρευνες των αστυνομικών αρχών και τις κατά καιρούς συλλήψεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέσα σε λιγες ώρες, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, είχαμε τρία διαφορετικά περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Στο στόχαστρο των απατεώνων βρέθηκαν τρεις ηλικιωμένες γυναίκες.

Στην πρώτη περίπτωση τηλεφώνησαν σε 85χρονη στα Κάτω Καλέσσα και με τον ισχυρισμό ότι ο γιος της κινδυνεύει να πάει φυλακή, της ζήτησαν 10 χιλιάδες ευρώ!

Στη δεύτερη περίπτωση το τηλεφώνημα έγινε σε μια γυναίκα 81 ετών στην περιοχή Κολυβά Μετόχι, στην οποία είπαν ότι αν δεν τους έδινε 25 χιλιάδες ευρώ θα έμπαινε φυλακή ο εγγονός της.

Το κόλπο δεν "έπιασε" ή ίσως τα ποσά ήταν πολύ μεγάλα και οι απατεώνες "χτύπησαν" και με τρίτο τηλεφώνημα στις Εργατικές Κατοικίες στο Γάζι.

Αυτή τη φορά, είπαν σε 82χρονη οτι ο γιος της κινδύνευε με φυλάκιση και κατάφεραν να της αποσπάσουν το ποσό των 1500 ευρώ.

Η ηλικιωμένη είπε στους αστυνομικούς ότι το παρέδωσε σε δυο άτομα και οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό τους που ξεκινησαν άμεσα, είχαν ως αποτέλεσμα της σύλληψή τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άνδρα Βουλγαρικής καταγωγής και μια γυναίκα Ρομά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ