ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι απαράδεκτες στάσεις λεωφορείων στο Πάνορμο

0

Θέμα αδιαφορίας ή μπέρδεμα με τις αρμοδιότητες των θεσμικών φορέων; Όπως και να έχει οι στάσεις λεωφορείων στο Πάνορμο, ένθεν και ένθεν της Εθνικής Οδού, βρίσκονται σε απαράδεκτη κατάσταση.

Όπως αποδεικνύει και το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουμε είναι βρώμικες, εγκαταλελειμμένες και τίθενται σοβαρά ζητήματα, όχι μόνο αισθητικής, αλλά και υγιεινής.

Είναι δε, στάσεις με πολύ κόσμο να περιμένει χειμώνα – καλοκαίρι. Και όσο άσχημη είναι η αναμονή για ένα λεωφορείο των μόνιμων κατοίκων της περιοχής, άλλο τόσο ντροπή είναι να δείχνουμε αυτή την εικόνα στους επισκέπτες μας.

Η στάση βρίσκεται επί του ΒΟΑΚ, σε χώρο ευθύνης της Περιφέρειας Κρήτης. Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που δεν παρεμβαίνει ο Δήμος Μυλοποτάμου; Σε κάθε περίπτωση ουδείς ενδιαφέρεται, ακόμα και από τους φορείς το τουριστικού θέρετρου του διπλανού οικισμού.

Βεβαίως, δεν συζητούμε περί της αδιαφορίας του ΚΤΕΛ. Παρά του ότι οι πελάτες τους χρησιμοποιούν την στάση αυτή, οι αρμόδιοι «αγρόν αγοράζουν».

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια πολύ άσχημη εικόνα για την περιοχή, τριτοκοσμικού επιπέδου, και απαιτείται άμεση παρέμβαση αισθητικής αναβάθμισης και λήψη μέτρων μόνιμης διαδικασίας καθαριότητας και γιατί όχι κατασκευή τουαλετών, όπως γίνεται σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ