ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρουσίασε τη φανέλα της η Ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου ενόψει Μουντιάλ

0

Η Ελληνκή ομάδα μίνι ποδοσφαίρου παρουσίασε τη φανέλα της ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος μίνι ποδοσφαίρου SOCCA World Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο από τις 11 έως τις 20 Οκτωβρίου. Στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν και τη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης, η οποία θα φιλοξενήσει 40 ομάδες απ’ όλο τον κόσμο. Η Umbro σχεδίασε αποκλειστικά τη φανέλα για την ομάδα μας, ενώ η Gillette και το Old Spice στηρίζουν σημαντικά κάθε δράση των Ελλήνων παικτών.

Στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής της Ελληνικής Ομάδας, Αντρέας Ντρένοβα δεν έκρυψε την προσμονή του για την ιστορική συμμετοχή στο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στην Κρήτη και ανέφερε ότι το κλίμα στην ομάδα είναι άκρως εξαιρετικό, με τους παίκτες να περιμένουν πώς και πώς να αγωνιστούν στην κατάμεστη εγκατάσταση και να τιμήσουν το εθνόσημο.

Ο στενός συνεργάτης του Αντρέα Ντρένοβα, Γιώργος Μπαστάκης, στάθηκε στη διπλή χαρά που νιώθει ως Κρητικός και μέλος του τεχνικού τημ και προσέθεσε ότι η Ελληνική Ομάδα θα εμφανιστεί πανέτοιμη για να τα δώσει όλα και να ευχαριστήσει τον κόσμο που θα σταθεί στο πλευρό της.

Ο αρχηγός της Ελληνικής ομάδας, Δημήτρης Καραβίδας, στάθηκε στο γεγονός του να φοράς το εθνόσημο στο στήθος και να αγωνίζεται για τη χώρα σου εντός έδρας, ενώ πρόσθεσε ότι μία καλή κλήρωση θα βοηθήσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στο να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό και να ανεβάσουν στροφές στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Χρύσανθος Λευκαρίτης, αρχηγός επίσης της Ελληνικής Ομάδας αναφέρθηκε στην εμπειρία της 2ης συμμετοχής σε ένα Μουντιάλ και προσέθεσε ότι η ομάδα έχει λαχτάρα για να τα δώσει όλα για να φέρει στη χώρα μας μια μεγάλη διάκριση.

Με ένα εκπληκτικό video-διαφήμιση της Ελλάδας η Παγκόσμια Ομοσπονδία μίνι ποδοσφαίρου SOCCA προωθεί πλέον σε όλον τον κόσμο το παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου, ενώ πάνω από 70 κανάλια απ’ όλο τον κόσμο θα καλύψουν τη διοργάνωση. Το video προβλήθηκε και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και άφησε τους πάντες άφωνους!

Ήδη οι περισσότερες ομάδες έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους για την μεγάλη εκδήλωση που θα διεξαχθεί στη χώρα μας και η παγκόσμια ομοσπονδία SOCCA δίνει μεγάλη βαρύτητα στον τόπο διεξαγωγής, αφού θεωρεί ότι η Κρήτη αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για το φίλαθλο κοινό.

Η παγκόσμια αυτή εκδήλωση κατάφερε να έλθει στη χώρα μας με την τεράστια συμβολή τόσο της Περιφέρειας Κρήτης, όσο και του Δήμου Ρεθύμνης οι οποίοι είναι και συνδιοργανωτές με την Οργανωτική Επιτροπή, με αποτέλεσμα οι αρχές να συντονιστούν άψογα και 40 ομάδες από όλον τον κόσμο να ταξιδέψουν στην Ελλάδα τον Οκτώβρη για να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Παγκόσμιου πρωταθλητή!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ