ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Πώς έφτασε στο έγκλημα και τι πρόδωσε τον 27χρονο δολοφόνο της Suzanne Eaton

0

Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της άτυχης βιολόγου στα Χανιά

Τέλος στο θρίλερ των τελευταίων ημερών με την αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη της δολοφονίας της Suzanne Eaton και τη σύλληψή του. Οι λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση και από τον τρόπο που αφαίρεσε ο 27χρονος τη ζωή της Αμερικανίδας βιολόγου, σοκάρουν.

Ο 27χρονος πατέρας δυο παιδιών είδε τυχαία την 60χρονη να κάνει τζόγκινγκ στον δρόμο που οδηγεί στο μνημείο των Ευελπιδων στο Κολυμπάρι (φωτο) και σύμφωνα με την κατάθεσή του στην αστυνομία όταν την είδε ερεθίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται επίσης να είπε ότι κάποιες φορές τον πιάνει κάτι και θέλει να κάνει κακό.

Τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από μια φορά, για να την ακινητοποιήσει. Κατέβηκε την άρπαξε και την έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του για να την οδηγήσει σε άλλη τοποθεσία με σεξουαλικό σκοπό. Η Suzanne Eaton φέρεται να αντιστάθηκε και να φωνάζει βοήθεια. Τότε ο 27χρονος την έπνιξε.

Αμέσως μετά για να καλύψει τα ίχνη του εγκλήματος τη μετέφερε στη σπηλιά που βρίσκεται στο Ξαμουδοχώρι, την οποία γνώριζε πολύ καλά. Μάλιστα είχε ανεβάσει πριν από λίγα χρόνια και βίντεο στο youtube με τον ίδιο να την εξερευνά.

Τα στοιχεία που τον πρόδωσαν

Μια κάμερα ασφαλείας σύμφωνα με πληροφορίες κατέγραψε το αυτοκίνητο του δολοφόνου να κινείται στην περιοχή του πρώην γερμανικού καταφυγίου. Ο ίδιος όταν οδηγήθηκε στις αρχές για ανάκριση ανέφερε ότι είχε πάνω από μήνα να πάει στην περιοχή. Η αντίφαση αυτή ήταν καθοριστική.

Τελος μια πληροφορία για κάποιο περιστατικό στο παρελθόν που δεν έφτασε όμως ποτέ να καταγγελθεί στην αστυνομία, σκιαγράφησε περισσότερο το προφίλ του.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήταν ένας από τους λίγους που ήξεραν πολύ καλά τη διαδαλώδη σπηλιά έστρεψαν την έρευνα σε αυτόν.

Η αστυνομία και με στοιχεία που είχε στη διάθεσή της, οδήγησε τον δράστη σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να παραδεχτεί και να ομολογήσει ότι ήταν αυτός που διέπραξε το έγκλημα.

Όλες οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν επισήμως από την αστυνομία σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί το μεσημέρι.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ