ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στρατόπεδο και Γηροκομείο επισκέφτηκε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

0

Το Γηροκομείο Ρεθύμνου και το Στρατόπεδο «Λγου (ΠΖ) Εμμανουήλ Θεοδωράκη» επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο Γηροκομείο, ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια που καταβάλετε για την επίτευξη ενός αξιοπρεπούς πλαισίου διαβίωσης και παροχής υπηρεσιών προς τους ηλικιωμένους. Παράλληλα, ο κ. Κεφαλογιάννης υπογράμμισε την ανάγκη για μια εθνική στρατηγική για την τρίτη ηλικία, αναπτύσσοντας τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε κάθε ηλικιωμένος να ζει με αξιοπρέπεια σε ένα περιβάλλον που θα καθιστά ευκολότερη την διαβίωση τους.

Αμέσως μετά, ο κ. Κεφαλογιάννης επισκέφτηκε το Στρατόπεδο «Λγου (ΠΖ) Εμμανουήλ Θεοδωράκη», όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή του 547 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού, Αντισυνταγματάρχη, κ.  Γεωργίο Βιδιαδάκη,  εκφράζοντας την εμπιστοσύνη και το σεβασμό της τοπικής κοινωνίας για τη διαχρονική προσφορά του τάγματος στην Κρήτη και το Ρέθυμνο.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων ο κ. Κεφαλογιάννης προέβει στην ακόλουθή δήλωση: «Σήμερα ολοκληρώνουμε τις θεσμικές μας συναντήσεις, μέσα από τις οποίες αναδείξαμε τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και για την ανάπτυξη των ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία σε τοπικό επίπεδο. Τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει την εντολή να θέσει τη χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά με γερές βάσεις στηρίζοντας ουσιαστικά τη νέα γενιά του τόπου μας, επέλεξα να επισκεφτώ το Γηροκομείο, αναδεικνύοντας τον σεβασμό μας για την τρίτη ηλικία και τη θέση μας για μια εθνική στρατηγική που θα βελτιώνει το επίπεδο διαβίωσης των ανθρώπων αυτών. Τέλος, επέλεξα να κλείσω τον κύκλο των θεσμικών αυτών συναντήσεων επισκεπτόμενος το Στρατόπεδο «Λγου (ΠΖ) Εμμανουήλ Θεοδωράκη», θέτοντας με αυτό τον τρόπο τα Εθνικά μας θέματα ψηλά στην ατζέντα της επόμενης μέρας. Την Κυριακή, η Πατρίδα μας αφήνει πίσω την πιο επιζήμια περίοδο διακυβέρνησης σε ότι αφορά ζητήματα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας. Τη Δευτέρα ξεκινάμε δουλεία, ενωμένοι, για το καλό του τόπου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ