ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Το σημείο που σκότωσε την 60χρονη Suzanne Eaton ο 27χρονος δράστης

0

Ο καθ'ομολογία δράστης υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο - Ούτε ένα χιλιόμετρο από την ΟΑΚ δολοφονήθηκε η 60χρονη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton που φαίνεται οτι φτάνει στην πλήρη εξιχνίαση της, πέντε ημέρες μετά τον εντοπισμό της σορού της και έντεκα ημέρες μετά την δήλωση για την εξαφάνισή της.

Ο 27χρονος φερόμενος δράστης, πατέρας δύο παιδιών, που προσήχθη νωρίτερα σήμερα ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία της άτυχης 60χρονης, μετά από πολύωρη ανάκριση, ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία και συνοδεία αστυνομικών, μετέβη στο και υπέδειξε το σημείο που διέπραξε το φρικτό έγκλημα.

Αστυνομικοί του εγκληματολογικού, έφτασαν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στο σημείο που τους υπέδειξε ο καθ'ομολογία δολοφόνος, λίγο πριν το μνημείο των Ευελπίδων στο Κολυμπάρι και αφού απέκλεισαν την περιοχή, ερεύνησαν το χώρο και συνέλεξαν επιπλέον στοιχεία που "σκιαγραφούν" το έγκλημα και "δένουν" την υπόθεση για το που, πως, πότε και γιατί ο 27χρονος σκότωσε την 60χρονη γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να συνάντησε ενώ κινείτο με το αυτοκίνητό του, την 60χρονη βιολόγο που έκανε τζόκινγκ, περίπου ένα χιλιόμετρο από τις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, στο σημείο που βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Flashnews.gr, στο Κολυμπάρι. Τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του για να την ακινητοποιήσει, έχοντας σεξουαλικό κίνητρο, ενώ στη συνέχεια, όταν η γυναίκα έδινε μάχη να ξεφύγει από τα χέρια του 27χρονου, τη μαχαίρωσε και της έκλεισε τις αεραγωγούς με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Έπειτα, σε μια προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη του, μετέφερε το άψυχο σώμα της στη σπηλιά στο Μάλεμε όπου εντοπίστηκε "θαμμένη" στις 9 Ιουλίου από δύο ερασιτέχνες σπηλαιολόγους, .

Την ίδια ώρα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Flashnews.gr, αναφέρουν οτι στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ένα ακόμη άτομο που φέρεται να βοήθησε τον 27χρονο να μεταφέρει το πτώμα της 60χρονης στη σπηλιά στο Ξαμμουδοχώρι. Για την συγκλονιστική αυτή υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται οτι η 60χρονη, που είχε έρθει στα Χανιά με την επιστημονική της ιδιότητα, στο πλαίσιο συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιουλίου, η σορός της εντοπίστηκε στις 9 Ιουλίου, επειτα από μια πρωτοφανή κινητοποίηση τόσο των τοπικών αρχών, όσο και εθελοντών, εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ το θέμα της εξαφάνισης αλλά και του εντοπισμού της σορού της 60χρονης απασχόλησε μεγάλα διεθνή πρακτορεία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ