ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Το τοπ 10 των Κρητικών ξενοδοχείων

0

Η γνωστή και έγκριτη ταξιδιωτική βρετανική ιστοσελίδα stylist, παρουσιάζει τα δέκα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κρήτη.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο η Κρήτη είναι ένας παραδεισένιος προορισμός.

Σύμφωνα με το Stylist,

«Η Ελλάδα υπήρξε ένα από τα καυτά σημεία για τους καλοκαιρινούς ταξιδιώτες ανά τον κόσμο εδώ και δεκαετίες και η ομορφιά των νησιών της και το καταπληκτικό Αιγαίο, είναι γνωστά. Αλλά αν εσείς, δεν έχετε βρεθεί σε αυτό το ευρωπαϊκό κομμάτι του παραδείσου, λόγω της πολυκοσμίας στα ελληνικά νησιά, σκεφτείτε και πάλι: Η Ελλάδα είναι ευλογημένη με εκπληκτικές καιρικές συνθήκες, και με θερμοκρασίες που ευνοούν μια βουτιά στην θάλασσα, μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε αρκετό χρόνο για να οργανώσετε τη διαμονή σας αποφεύγοντας τους πολυάσχολους μήνες».

Και συνεχίζει:

«Αν προτιμάτε να περάσετε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στην Ουαλία για ένα σαββατοκύριακο off-grid, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Λονδίνο για να ανακαλύψετε την πόλη μέσα από τα μάτια ενός τουριστικού, ή στη Μάντσεστερ, ακολουθήστε τα βήματα της Emmeline Pankhurst. Η αρχή ή το τέλος του καλοκαιριού, μπορεί να είναι ο ιδανικός χρόνος για να ξεφύγετε σε ένα από αυτά τα εκπληκτικά θέρετρα στο νησί της Κρήτης»

Το τοπ 10 των Κρητικών ξενοδοχείων!

Το υπέροχο Blue Palace

Σύμφωνα με την εν λόγω λίστα τα ξενοδοχεία αυτά είναι:

Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa

Τοποθετημένο στη βόρεια πλευρά του νησιού, με θέα στη Μεσόγειο θάλασσα και το εντυπωσιακό μεσαιωνικό κάστρο της Σπιναλόγκα, το Blue Palace είναι ένα πολυτελές συγκρότημα Resort & Spa κάτι περισσότερο από ένα θέρετρο. Είναι ένας ελληνικός ναός ευεξίας και χαλάρωσης.

Domes Noruz

Αυτό το μικρό θέρετρο μόνο για ενήλικες, απέχει 10 λεπτά από την παλιά πόλη των Χανίων και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ένα καλό μείγμα ιδιωτικής ζωής, χαλάρωσης και διασκέδασης στις διακοπές τους.

Royal Blue Resort & Spa in Crete

Το θέρετρο βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Κρήτης ανάμεσα στις γραφικές πόλεις (Ρέθυμνο και Ηράκλειο) και βρίσκεται δίπλα στο νερό, με το δικό του ιδιωτικό κόλπο και τον απέραντο ορίζοντα του Κρητικού Μπλε.

Cavo Spada Resort & Spa

Το Cavo Spada Resort & Spa είναι καινούργιο και ξανανοίγει μετά από μια πλήρη ανακαίνιση. Για όσους αναζητούν μια χαλαρωτική διαμονή, όλα τα δωμάτια προσφέρουν εκπληκτική θέα στη γαλάζια θάλασσα της Μεσογείου.

Daios Cove

Βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της Κρήτης, το Daios Cove είναι ένα κομψό παραθαλάσσιο θέρετρο που βρίσκεται σε μια πλαγιά ενός λόφου, με θέα στον ιδιωτικό του κόλπο. Τώρα, φανταστείτε να περάσετε τα βράδια σας κοιτάζοντας τον έντονο πορτοκαλί ήλιο που λιώνει στο ελληνικό τυρκουάζ νερό.

Elounda Peninsula All Suite Hotel

Σκαρφαλωμένο στην άκρη του νερού, με θέα το καταπράσινο Αιγαίο και τα εντυπωσιακά βουνά της Σητείας, η χερσόνησος της Ελούντας είναι ένας κρητικός απόλυτος προορισμός πολυτελείας.

Nana Princess

Αυτό το υπερπολυτελές και μοντέρνο θέρετρο βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Κρήτης και αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν.

Ammos Hotel

Το Ammos Hotel είναι ένα μικρό και πολύχρωμο boutique ξενοδοχείο, συνδυάζοντας ένα εντυπωσιακό μοντέρνο ντιζάιν με την ονειρική ατμόσφαιρα αυτού του μικρού παραθαλάσσιου παραδείσου.

Amirandes

Σαν μινωικά ανάκτορα,που ήταν κάποτε στα σπίτια των βασιλιάδων που κυριάρχησαν στην Κρήτη, η αρχιτεκτονική της Amirandes θα καταπλήξει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. St.

Nicolas Bay

Ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο ιδανικό για μια ρομαντική απόδραση ή απλά για εκείνους που απολαμβάνουν διακοπές με προστασία της ιδιωτικής τους ζωής. Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του απομονωμένο μπαλκόνι ή βεράντα με πανοραμική θέα στην

money-tourism.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ