ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ψήφισαν Ξανθός - Κεφαλογιάννης

0

Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν γύρω στο μεσημέρι ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Στο 1ο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου ψήφισε ο Ανδρέας Ξανθός

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο υπουργός υγείας Ανδρέας Ξανθός, έφτασε στο 1ο ΕΠΑΛ, στα Περιβόλια, όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο κ. Ξανθός κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Μετά από μια προεκλογική περίοδο κατά την οποία υπήρξε μια επί της ουσίας προγραμματική αντιπαράθεση, από την πλευρά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώξαμε να υπάρξει ανάδειξη των σοβαρών διαχωριστικών γραμμών οι οποίες υπάρχουν και προσπαθήσαμε να διευρύνουμε το ακροατήριό μας για να παρουσιάσουμε ένα αξιοπρεπές πολιτικό αφήγημα. Θεωρώ ότι οι πολίτες με ωριμότητα και μια ήρεμη αποφασιστικότητα προσέρχονται σήμερα στις κάλπες.

Προβλέπουμε σε μια μείωση της αποχής η οποία μπορεί να είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα. Έχουμε αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, δίνουμε τη μάχη ως την τελευταία στιγμή, η οποία είναι μια μάχη αξιοπρέπειας, μια μάχη για την κοινωνική συνοχή, για την ευημερία των πολλών για τη μείωση των ανισοτήτων στη χώρα. Παρουσιάσαμε με ψηλά το κεφάλι, με ήθος και αξιοπρέπεια τα πεπραγμένα μας στους πολίτες του νομού μας και προσδοκούμε στην αξιολόγηση αυτού του θετικού έργου και στην επιδοκιμασία μιας προσπάθειας η οποία έγινε πολύ κόπο  και με συνέπεια όσον αφορά τις προεκλογικές δεσμεύσεις που αναλάβαμε το 2015».

Στο 3ο Γυμνάσιο ψήφισε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης  

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι προσήλθε στο 3ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου ο βουλευτής Ρεθύμνου κ. Κεφαλογιάννης, όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα ο κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καλούνται να πράξουν το δεύτερο αποφασιστικό βήμα μετά τις ευρωεκλογές και να προχωρήσουμε σε μια πολιτική αλλαγή. Είμαστε αισιόδοξοι ότι σήμερα ο ελληνικός λαός θα μας εμπιστευθεί ώστε την επόμενη τετραετία να μπορέσουμε να σχηματίσουμε μια κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα στη σταθερότητα, στη βιώσιμη ανάπτυξη, στην ασφάλεια για τους πολίτες και στην καλυτέρευση της καθημερινότητας ους. Γνωρίζουμε τις ευθύνες που μας περιμένουν από την επόμενη μέρα, είμαστε έτοιμοι, υπάρχει σχέδιο, υπάρχουν οι άνθρωποι και θεωρώ ότι στο τέλος της τετραετίας θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ