ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Δήμος Ρεθύμνης ψάχνει εθελοντές για αγώνες τρίαθλου

0

Ο Δήμος Ρεθύμνης, έχοντας δρομολογήσει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και την TRIMORE - XTERRA Greece (ISOMAN Hellas) τη διεξαγωγή ενός τριήμερου αθλητικού και ψυχαγωγικού event στην πόλη μας, με τίτλο: ISOMAN presented by G - TRIMORE M.T. Rethymno, με την παρούσα πρόσκληση προσκαλεί τόσο τους αθλητικούς και πολιτιστικούς οργανωμένους φορείς όσο και τους μεμονωμένους πολίτες, να αγκαλιάσουν τη διοργάνωση βοηθώντας στη συγκρότηση μιας μεγάλης εθελοντικής ομάδος που απαιτείται για την ασφαλή διεξαγωγή του αθλητικού κυρίως σκέλους του event.

Πρόκειται για το τριήμερο Παρασκευή 27, Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στο οποίο με επίκεντρο δύο παράλληλους αγώνες Τριάθλου (ταυτόχρονη εκκίνηση ISOMAN και ΤΡΙΑΘΛΟ sprint distance για πρώτη φορά στον κόσμο), θα πραγματοποιηθούν επίσης: Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης, Τρέξιμο Πόλης, Παιδικό ISOMAN Triathlon, Παιδική Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης, Παιδικό Lazer Run και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους.

Στόχος μας είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου, παράλληλα όμως φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους Τριαθλητικούς θεσμούς και προορισμούς της Ελλάδος σήμερα και του κόσμου αργότερα. Το τερέν για το οποίο θα μιλούν όλοι οι αθλητές αύριο.

Σας χρειαζόμαστε μαζί μας!

Σας καλούμε, να δηλώσετε συμμετοχή ως εθελοντές της διοργάνωσης στο επίσημο site του event (https://trimore.gr/el/events/isoman-presented-by-g-trimore-m-t-rethymno/gine-tora-ethelontis-rethymno), συγκροτώντας με τον τρόπο αυτό το ανθρώπινο εκείνο δυναμικό που με την κατάλληλη καθοδήγηση που θα λάβει, θα είναι το πρόσωπο, η ψυχή, η δύναμη και το χαμόγελο της διοργάνωσης.

Στη διαδικτυακή αυτή θέση μπορείτε επίσης να βρείτε και να διαβάσετε το εγχειρίδιο του Εθελοντή (με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες) καθώς και τις παροχές της διοργάνωσης προς του εθελοντές της.

Παρακαλούμε, δείτε αυτό το ρόλο του Εθελοντή με την υπευθυνότητα που του αρμόζει και είμαστε σίγουροι ότι θα νοιώσετε με ιδιαίτερη περηφάνεια ένας νευραλγικός κρίκος μιας απίθανης εμπειρίας που θα προσφέρει η διοργάνωση τόσο σε αθλητές, συνοδούς, θεατές όσο και σ' εσάς τους ίδιους!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ