ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα ταλέντα του Μυλοποτάμου στην Κάλυβο για δεύτερη χρονιά

0

Μια αξεπέραστη εμπειρία έχουν να διηγούνται όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην Κάλυβο Μυλοποτάμου για να παρακολουθήσουν τον Διαγωνισμό Ταλέντων για παιδιά 6-12 ετών.

Με ιδιαίτερη αφοσίωση, καλή διάθεση και την επιθυμία να επαναληφθεί η περσινή  επιτυχία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος  της Καλύβου διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά μια βραδιά Ταλέντων για τους μικρούς μας φίλους, την οποία και παρουσίασε στην κεντρική πλατεία του χωριού, με τίτλο «Μυλοπόταμος, έχεις Ταλέντο».

Η άψογη οργάνωση του Συλλόγου αλλά κυρίως η σύμπραξη του χωριού και η ψήφος εμπιστοσύνης που έδειξαν, οδήγησε στην πολύ όμορφη βραδιά, γεμάτη χειροκροτήματα, γέλιο και ταλέντα!

Οι συμμετοχές των παιδιών ξεπέρασαν σε αριθμό αυτές της πρώτης εκδήλωσης ανεβαίνοντας στις δεκατέσσερις. Όλες οι ομαδούλες, η καθεμιά ξεχωριστά, ήταν δουλεμένες σωστά, είχαν μεράκι, μα προπαντός, ξεχείλιζαν από ταλέντο, αποδεικνύοντας ότι τα παιδιά του Μυλοποτάμου δεν έχουν μόνο ένα ή δύο… αλλά πολλά ταλέντα να επιδείξουν.

Η συμμετοχή που αρίστευσε, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση και τα πέντε δεκάρια της Κριτικής Επιτροπής, ήταν ο «Ιάκωβος και Παναγιώτα», από το Πέραμα, που τραγούδησαν περήφανα τον Ερωτόκριτο. Ακολούθησαν τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο», μια ομάδα τριών χαριτωμένων κοριτσιών από τα Λιβάδια, που έπαιξαν ένα μέρος από την εν λόγω ταινία ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν τα «Αστεράκια», τρία κορίτσια από την Κάλυβο που είχαν μοιραστεί πέρσι το πρώτο βραβείο μαζί με τα «Κρητικόπουλα», επίσης από την Κάλυβο.

Συντονιστές της βραδιάς ήταν ο Νίκος και Γεωργία Λυρώνη που με την ενέργειά τους κατάφεραν να απογειώσουν την εκδήλωση.

Η Κριτική Επιτροπή απαρτίστηκε από τους Μανούσο Κλάδο, Αθηνά Πετρακάκη, Ρία Μπαγιαρτάκη, Γιάννη Τσιμπίδη και Καλλιόπη Τσιμισκάκη.

ΑΓΝΗ ΜΠΑΓΚΕΡΗ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ