ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Άγριος ξυλοδαρμός στην παραλιακή Ρεθύμνου: Την έστειλε στο νοσοκομείο ο σύντροφός της

0

Ένα άνανδρο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στο Ρέθυμνο.

Ένας άνδρας δε δίστασε να χτυπήσει τη σύντροφό του, μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων ανθρώπων - μεταξύ αυτών και μικρών παιδιών - που βρίσκονταν ή περνούσαν από την πολυσύχναστη παραλιακή λεωφόρο Ρεθύμνου, καθώς και ενώπιον φίλου του.

Όλα συνέβησαν, περίπου, στις 9 το βράδυ της Τρίτης, επί της Λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου, απέναντι από την είσοδο της μαρίνας Ρεθύμνου, όταν ένας 34χρονος άνδρας ξεκίνησε να χτυπά με μανία την 37χρονη σύντροφό του, κυρίως, στο πρόσωπο, καθώς και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Τις πράξεις βίας του 34χρονου Ρεθυμνιώτη, πέρα από τους δεκάδες περαστικούς, εντόπισαν και οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνης, οι οποίοι και ενημέρωσαν λιμενικούς του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί και η σύλληψη του άνδρα.

Οι υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος έσπευσαν στο σημείο, κινητοποίησαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 34χρονο, καθώς και τον 48χρονο φίλο του, ο οποίος ήταν… θεατής στο βίαιο συμβάν, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την 37χρονη.

Οι δύο Ρεθυμνιώτες μεταφέρθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο, όπου - και εκεί - επέδειξαν βίαιη συμπεριφορά, εξυβρίζοντας και απειλώντας τους λιμενικούς.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο άνδρες, στους οποίους έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, κατηγορούνται - μεταξύ άλλων - για εξύβριση και απείθεια κατά της Αρχής, ενώ ο 34χρονος κατηγορείται, επιπλέον, για ενδοοικογενειακή βία κατά της συντρόφου του.

Σημειώνεται πως οι δύο άνδρες πέρασαν το κατώφλι του Εισαγγελέα, το πρωί της Τετάρτης.

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η γυναίκα

Η 37χρονη Ρεθυμνιώτισσα, που βρέθηκε αντιμέτωπη με τη βία του συντρόφου της, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, είχε αιμορραγία από τη μύτη της, κακώσεις και αίμα στο πρόσωπό της, καθώς και εκδορές στο υπόλοιπο σώμα της.

Τα τραύματά της αντιμετωπίστηκαν από το ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου και η ίδια, μέχρι και το πρωί της Τετάρτης, εξακολουθούσε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, σε καλή, ωστόσο, κατάσταση.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ