ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Έλεγχος σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου

0

Έλεγχος του συνόλου των αθλητικών εγκαταστάσεων  του δήμου Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου, με αφορμή το τραγικό περιστατικό του θανάσιμου τραυματισμού του 19χρονου στη Χίο από πτώση μπασκέτας.

Στους ελέγχους συμπεριλαμβάνονται και οι αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στα προαύλια των σχολείων, για τα οποία  ο αρμόδιος για θέματα παιδείας, Γιώργος Γεωργαλής, υπογράμμισε  πως ούτως ή άλλως γίνονται έλεγχοι όταν επισημανθούν προβλήματα από τους διευθυντές σχολείων. Στη συνέχεια ο κ. Γεωργαλής επεσήμανε ότι  ελέγχονται επίσης οι πυροσβεστήρες οι οποίοι αναγομώνονται για να είναι σε ενεργή κατάσταση.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θοδωρής Νίνος πρότεινε να διαμορφωθεί ένας πίνακας με όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις ώστε ο αρμόδιος που πραγματοποιεί  τον έλεγχο, όταν τον  ολοκληρώνει να υπογράφει αντίστοιχα. Μάλιστα ανέφερε ότι καθώς ο δήμος δεν διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα, αυτό μπορεί να γίνει με τη διαδικασία της ανάθεσης σε ιδιώτη που θα αναλαμβάνει και την ευθύνη για την κατάσταση των εγκαταστάσεων.

Πάντως όπως είπε ο δήμαρχος κ. Γιώργος Μαρινάκης οι διαδικασίες για τον έλεγχο των αθλητικών εγκαταστάσεων  έχουν ήδη ξεκινήσει.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ