ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Εντυπωσιακή πτήση με παραμοτέρ πάνω από το Ρέθυμνο (Video)

0

Απογειώθηκε από τον Αδελιανό κάμπο και πραγματοποίησε πτήση πάνω από την παραλία μέχρι το Παλιό Λιμάνι του Ρεθύμνου.

Δεν είναι για όλους και αυτό το λέμε με απόλυτη βεβαιότητα! Πρέπει να αναζητάς την αίσθηση αδρεναλίνης και περιπέτειας ώστε να ανέβεις σε ένα παραμοτέρ και να πετάξεις στο αέρα. Ωστόσο, όσοι έχουν δοκιμάσει μία τέτοια πτήση καταλαβαίνουν πως πρόκειται για μια πολύ δυνατή εμπειρία ζωής που «απογειώνει» τις αισθήσεις και από ψηλά χαρίζει εικόνες που θα θυμάσαι για πάντα…

Όσο για εκείνους που δεν γνωρίζουν, παραμοτέρ είναι το αλεξίπτωτο πλαγιάς με μηχανή από 80 έως 200 κυβικά και με βάρος από 20 έως 30 κιλά στη πλάτη του πιλότου, η οποία συνδέεται με το αλεξίπτωτο πλαγιάς και απογειώνει τον πιλότο από επίπεδο έδαφος με λίγο μόνο τρέξιμο.

Η ομάδα της Cretan Sky Paramotor λοιπόν το προηγούμενο Σάββατο 10 Αυγούστου, απογειώθηκε από τον Αδελιανό κάμπο και πραγματοποίησε μια γεμάτη αδρεναλίνη πτήση πάνω από την παραλία μέχρι το Παλιό Λιμάνι του Ρεθύμνου. Το παραμοτέρ χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία απογειώθηκε από τον έμπειρο χειριστή και σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα βρισκόταν ήδη πάνω από το κρητικό πέλαγος σε ύψος δεκάδων μέτρων!

Η συνέχεια της πτήσης είναι άκρως εντυπωσιακή και μπορείτε να την απολαύσετε με κομμένη την ανάσα στο βίντεο που δημοσίευσαν στο youtube κανάλι τους.

 

daynight.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ