ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Η τελευταία συνεδρίαση της θητείας του νυν Περιφερειακού Συμβουλίου

0

Για τελευταία φορά με την παρούσα σύνθεση, συνεδρίασε σήμερα το νυν περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης, καθώς η νέα περιφερειαρχή αρχή θα έχει και πάλι στο "τιμόνι" τον Σταύρο Αρναουτάκη, το Σώμα όμως θα καταγράψει απώλειες, σταθερές αξίες και νέες εισόδους.

Στη σημερινή συνεδρίαση, από πλευράς του προέδρου Γιώργο Πιτσούλη έγινε λόγος για μια δημιουργική πενταετία.

Τονίστηκε επίσης το πόσο λείπουν η Βιργινία Μανασάκη και ο Κώστας Λαμπρινος, που δεν είναι πια κοντά μας. "Πρόσφεραν πολλά και θα μπορούσαν να προσφέρουν ακόμα περισσότερα" - τόνισε ο κ.Πιτσούλης.

Η τελευταία συνεδρίαση της θητείας του νυν Περιφερειακού Συμβουλίου

Χαρακτηριστική του πνεύματος και της φιλοσοφίας που επικρατεί όλα αυτά τα χρόνια στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ήταν και η ατάκα : "Μπαίνουμε Ηρακλειώτες, Χανιώτες, Ρεθυμνιώτες και Λασιθιώτες και βγαίνουμε Κρητικοί".

Ο Στ.Αρναουτάκης για την απορροφητικότητα των πόρων

Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην απορροφητικότητα των πόρων και μιλώντας για τα έργα που πρέπει να προχωρήσουν τόνισε πως πρέπει να εξεταστεί το τί ασφαλιστικές δικλείδες μπορούν να μπουν στη νέα Περιφερειακη αρχή για να προχωρήσουν τα έργα.

Είπε ότι υπάρχουν εργολάβοι που τίθενται έκπτωτοι και καθυστερούν τα έργα και αυτό, όπως τόνισε, θα πρέπει να αλλάξει προκειμένου να υπάρχει νομική κάλυψη στην Αυτοδιοίκηση.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ