ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Μειωμένα τα ανασφάλιστα οχήματα στην Κρήτη

0

Σε νέο «σαφάρι» για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων θα προχωρήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) προκειμένου να βεβαιωθούν τα σχετικά πρόστιμα στους παραβάτες.

Στόχος είναι να εντοπιστούν τα ανασφάλιστα οχήματα και στο νησί μας τα οποία να σημειωθεί ότι έχουν μειωθεί σημαντικά σε σχέση με πέρυσι, ώστε οι κάτοχοι να κληθούν να τα ασφαλίσουν.

Σε επίπεδο Κρήτης τα ανασφάλιστα οχήματα αγγίζουν τα 19.000 και είναι σαφώς μειωμένα από πέρυσι, οπότε ο αριθμός αυτός άγγιζε τα 23.000 στο νησί μας, όπως εκτιμούν οι ειδικοί.

Την ίδια ώρα, Κύκλοι της αγοράς τονίζουν την ανάγκη οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις στοιχείων για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων να γίνονται 2 φορές το χρόνο, όπως προβλέπει η σχετική διάταξη και όχι μια φορά το χρόνο, όπως έγινε πέρυσι τον Απρίλιο, οπότε τα ανασφάλιστα οχήματα σε επίπεδο χώρας άγγιζαν τα 436.000.

Όμως, πέρα από τις… κινούμενες βόμβες στους δρόμους της Κρήτης, αρκετοί οδηγοί - όπως διαπιστώνουν ιδιοκτήτες συνεργείων - δεν συντηρούν τα οχήματά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ