ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Μην σου τύχει: Νυχτερίδα κάνει βόλτες μέσα σε αεροπλάνο κατά τη διάρκεια πτήσης

0

Πανικός επικράτησε κατά τη διάρκεια πτήσης στις ΗΠΑ, καθώς μια νυχτερίδα εθεάθη να κάνει βόλτες στην καμπίνα των επιβατών.

Το περιστατικό συνέβη σε πτήση της Spirit Airlines προς το Νιούαρκ του Νιου Τζέρσι, το βράδυ της Πέμπτης. Λίγο μετά την απογείωση, το τρομακτικό θηλαστικό εμφανίστηκε ξαφνικά στην καμπίνα και άρχισε να πετάει κατά μήκος της, με τους επιβάτες να φωνάζουν έντρομοι και να προσπαθούν να κρυφτούν και να το αποφύγουν.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="el"><p lang="en" dir="ltr">me, twice a year: “i’ll never fly spirit again.”<br>me, this morning, after deciding i’d rather save 12 dollars: <a href="https://t.co/ASqk3bb89j">pic.twitter.com/ASqk3bb89j</a></p>&mdash; Peter Scattini (@jpscattini) <a href="https://twitter.com/jpscattini/status/1156529042700587008?ref_src=twsrc%5Etfw">31 Ιουλίου 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ένας από τους επιβάτες, που κατάφεραν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους κατέγραψε το περιστατικό και το ανέβασε στα social media. Η νυχτερίδα, σύμφωνα με αναφορές, πιάστηκε από έναν επιβάτη και κλείστηκε στην τουαλέτα του αεροπλάνου για το υπόλοιπο του ταξιδιού.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ