ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Παρασκάκης: «Ο Γιάννης δεν είναι τέτοιος άνθρωπος» - Το μήνυμα του αδερφού του

0

Θέση για το βιασμό και τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, παίρνει ο αδερφός του καθ΄ ομολογία δράστη, Γιάννη Παρασκάκη, μέσω δημόσιας ανάρτησής του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Ο 23χρονος νεαρός ισχυρίζεται - μεταξύ άλλων - πως ο αδερφός του «δεν είναι τέτοιος άνθρωπος», πως υφίσταται αδικία ενώ σχολιάζει καταληκτικά πως η οικογένειά του 27χρονου καθ’ ομολογία δράστη τον περιμένει «σύντομα» πίσω στο σπίτι τους.

Υπενθυμίζεται ότι δημόσια τοποθέτηση είχε κάνει και ο πατέρας του 27χρονου, ο οποίος, ζητώντας «συγγνώμη» και σχολιάζοντας πως το λόγο, αναφορικά με το αδίκημα του γιου του, «έχει πλέον η Ελληνική Δικαιοσύνη».

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο της ανάρτησης του αδερφού του Γιάννη Παρασκάκη:

«Τι πιστεύω εγώ σαν αδερφός του Γιάννη παρασκάκη...

Λοιπόν,ξέρω ότι όλλο αυτό το διάστημα που λυπεί ο αδερφός μου είναι ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια μας.Ξέρω τον αδερφό μου,δεν είναι τέτοιος άνθρωπος όπως τον αποκαλούν.Όλο αυτό που γίνεται είναι ψεύτικο,είναι ένα παραμύθι,δεν ισχύει τίποτα απότι τον αποκαλούν τον αδερφό μου.Αυτό που κάνουν τώρα στον Γιάννη είναι άδικο.Γιάννη κάνε υπομονή,θα σε περιμένουμε σύντομα πίσω στην οικογένεια μας...»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ