ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Προσοχή στον ΒΟΑΚ λόγω αυξημένης κίνησης οχημάτων και... πιστών

0

Αρκετά αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης ενόψει και της εξόδου των εκδρομέων για τον Δεκαπενταύγουστο.

Η Τροχαία του ΒΟΑΚ βρίσκεται επί ποδός διενεργώντας εντατικούς ελέγχους προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε παράβαση που θα μπορούσε να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα.

Αυτές τις ημέρες οι οδηγοί που κινούνται επί του ΒΟΑΚ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς όπως λένε από την υπηρεσία, η κίνηση πυκνώνει ξαφνικά σε πολλά σημεία όπως για παράδειγμα από το Ρέθυμνο προς τη Γεωργιούπολη, από τις Καλύβες προς τα Χανιά ΚΑΙ από το Ηράκλειο προς τη Χερσόνησο και τα Μάλια.

Ένα ακόμη γεγονός που θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους οι οδηγοί στον ΒΟΑΚ είναι οι πιστοί που αυτές τις ημέρες πηγαίνουν με τα πόδια ως τον Ιερό Ναό της Παναγίας Χαρακιανής, που βρίσκεται λίγο πριν το Μπαλί.

Σε πολλά σημεία της Εθνικής Οδού παρατηρείται το φαινόμενο οι πιστοί να περπατούν στην άκρη του δρόμου ακόμη και κατά τις βραδινές ώρες κρατώντας φακούς στα χέρια έτσι ώστε να γίνονται αντιληπτοί. Όση όμως προσοχή και αν επιδεικνύουν οι ίδιοι, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους 14, λένε από την Τροχαία του ΒΟΑΚ.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ