ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνάντηση εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης με τους εργαζόμενους στην εταιρεία CRETA FARM

0

Συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στην εταιρεία CRETA FARM πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γραφείο της  Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, μετά από αίτημα του Προέδρου των εργαζομένων στην  CRETA FARM κ. Δημήτρη Δουλγεράκη, ο οποίος συνοδευόταν από τους εργαζόμενους στην εταιρεία Μανώλη Καραβάνο και Βασίλειο Βουμβουράκη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γεώργιος Μαρινάκης, ο κ. Βασίλειος Θεοδωράκης ως εκπρόσωπος του Δήμου Αγ. Βασιλείου, ο κ. Μανώλης Σκλαβάκης, ως εκπρόσωπος του Δήμου Μυλοποτάμου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Κακογιαννάκης.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στην CRETA FARM εξέφρασαν την ανησυχία τους σχετικά με τα τεκταινόμενα και την πορεία της εταιρείας καθώς και την έντονη αγωνία τους για το εργασιακό τους μέλλον, ανέφεραν δε ότι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία στο Ρέθυμνο ανέρχονται περίπου σε 400 άτομα.

Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους προς τους εργαζομένους και δεσμεύθηκαν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους και σε συνεργασία με την εταιρεία, προς εξασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ