ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

O Δήμος Αγίου Βασιλείου για την μεγάλη φωτιά από τα Λευκόγεια μέχρι την Μονή Πρέβελη

0

Ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης, απευθύνει ένα τεράστιο ευχαριστώ, που είναι το λιγότερο που μπορεί κανείς να πει στους εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, οι οποίοι για μία ακόμα φορά συνετέλεσαν στην επιτυχή κατάσβεση της πρόσφατης πυρκαγιάς νότια των Λευκογείων, που λόγω των ισχυρών ανέμων επεκτάθηκε έως τη Μονή Πρέβελη.

Οι εθελοντές λειτούργησαν άμεσα και συντονισμένα, με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση στο να περιοριστεί έγκαιρα η πυρκαγιά, χωρίς να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές και κατοικίες.

Ο δήμαρχος επίσης ευχαριστεί τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης κ. Λαγουδάκη Νικόλαο. Ενώ δεν θα μπορούσε να ευχαριστήσει τον κ. Βότσογλου Νικόλαο και κα. Ρανουτσάκη Ελένη από την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνης, τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ. Ρουτζάκη Αντώνιο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου κ . Παραδεισανό Αδάμ, τον κ. Κακλαμάνο Γεώργιο από τον Ερυθρό Σταυρό και τον κ. Κατριτζιδάκη Νικόλαο από το Δασαρχείο Ρεθύμνης, για την φυσική τους παρουσία και συμβολή .

Σημειώνεται πως στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ο ψήστης- εμπρηστής. Ο υπαίτιος παραπέμφθηκε για εμπρησμό στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρεθύμνης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ