ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Εργασίες καθαρισμού πρανών και τάφρων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ρεθύμνης

0

H  Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, για λόγους ασφάλειας και πυροπροστασίας θα καθαρίσει τα πρανή και τις τάφρους στις επαρχιακές οδούς υπ’ αριθμ. 15 (Ρέθυμνο-Χρωμοναστήρι) στο τμήμα από Δασαρχείο έως Χρωμοναστήρι και υπ’ αριθμ. 14 (Ρέθυμνο-Μικρά Ανώγεια-Ρουσσοσπίτι) στα τμήματα από Ρέθυμνο έως Μικρά Ανώγεια και από Αγία Ειρήνη έως διασταύρωση με επαρχιακή οδό 15 προς Χρωμοναστήρι.

Στη συνέχεια θα καθαριστούν τα πρανή και οι τάφροι της υπ’ αριθμ. 11 επαρχιακής οδού (Κισσού Κάμπος-Κεραμέ) στο τμήμα από Κισσού Κάμπο έως Ακτούντα.

Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα συρματοπλέγματα, λάστιχα μέσα στο σώμα της οδού (τάφρο και πρανές) να τα απομακρύνουν άμεσα.

Επίσης να κόψουν με μέριμνα τους τα κλαδιά που εμποδίζουν την ορατότητα, όπως και να φροντίσουν να μην παρεμποδίζεται η ομαλή απορροή των υδάτων, στις τάφρους της οδού, με τυχόν διαβάσεις που έχουν κατασκευάσει.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, θα αποκαθίσταται  η λειτουργία των οδών και δεν θα δίδονται αποζημιώσεις.

Επιπλέον παρακαλούνται οι οδηγοί και λόγω αυξημένης κίνησης, να δείχνουν την απαραίτητη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες σήμανσης που θα υπάρχουν  στην παρούσα επαρχιακή οδό, καθ’ όλη την διάρκεια καθαρισμού.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ