ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Παραδόθηκε προς χρήση ο δρόμος Λευκόγεια – Πλακιάς

0

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης επισκέφθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης του δρόμου Λευκόγεια – Πλακιά που παραδόθηκε προς χρήση την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα οδικό τμήμα συνολικού μήκους 3 χιλιομέτρων μεγάλης κυκλοφοριακής επιβάρυνσης, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής λόγω των έργων που είχαν εκτελεστεί και των παρεμβάσεων που είχε δεχτεί ο κατεστραμμένος ασφαλτοτάπητας.

Ο κ Ταταράκης κατά την επίσκεψη του στον χώρο δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ολοκληρώθηκε μια παρέμβαση που ανακουφίζει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Η ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου δρόμου είναι τμήμα της εργολαβίας «Ασφαλτοστρώσεις, διαπλατύνσεις γεφυρών και οδών οδικού δικτύου αρμοδιότητας Δήμου Αγίου Βασιλείου» συνολικού προϋπολογισμού 1.680.000,00 € που περιλαμβάνει την διαπλάτυνση του δρόμου από τον οικισμό Κοξαρέ έως την διασταύρωση με την επαρχιακή οδό με κατασκευή τοιχίων και διαπλάτυνση της υφιστάμενης γέφυρας. Επίσης ασφαλτοστρώσεις μήκους 12 χιλιομέτρων στα τμήματα Ασώματος –Πλακιάς, Ασώματος-Μύρθιος, Άγιος Πάυλος, Αγία  Παρασκευή, Αγία Γαλήνη και κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης στους οικισμούς Σπήλι και Μουρνέ.»

Επίσης ο Δήμαρχος προανήγγειλε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις εντός του οικισμού Λευκογείων συνολικού μήκους 1 χιλιομέτρου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ