ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δήμος Ρεθύμνου: Ανακοινώθηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι

0

Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι Ρεθύμνου. Πρόκειται για τον Δημήτρη Λελεδάκη, που αναλαμβάνει τον τομέα της  καθαριότητας, τον Άγγελο Μαλά που ορίστηκε για τα κυκλοφοριακά ζητήματα και τα τεχνικά έργα, τον Γεώργιο Σκορδίλη που θα επιλαμβάνεται τα θέματα οικισμών και τα προβλήματα της καθημερινότητας, τον Στέλιο Σπανουδάκη, που παραμένει "Τσάρος" των οικονομικών, την Άννα Ελευθεριάδου - Γκίκα, η οποία θα έχει το "χαρτοφυλάκιο" της κοινωνικής πολιτικής και της παιδείας και τέλος, τον Θωμά Κρεβετζάκη που αναλαμβάνει ζητήματα πόλης και προαστίων.

Εντεταλμένοι σύμβουλοι αναλαμβάνουν:

Ο Γεώργιος Γεωργαλής σε ζητήματα συντονισμού διευθύνσεων και αυτοτελών γραφείων.

Ο Δημήτρης Λαχνιδάκης για θέματα αθλητισμού.

Ο Κωστής Ηλιάκης για ζητήματα μνημείων και πρασίνου.

Η Πέπη Μπιρλιράκη για θέματα τουρισμού και προβολής του δήμου.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι ανακοινώθηκαν κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργης Μαρινάκης στις 2:30 μετά το μεσημέρι της Τρίτης στο δημαρχείο.

Ανακοινώθηκε επίσης, ότι στις δημαιρεσίες της προσεχούς Κυριακής, η παράταξη της πλειοψηφίας θα προτείνει για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. Νίκο Αγριμάκη. Οι δημαιρεσίες έχουν οριστεί για τις 14:30 της 8ης Σεπτεμβρίου. Στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα παραμείνει πρόεδρος η κ. Ρένα Κουτσαλεδάκη. Στην ΔΕΥΑΡ επίσης παραμένει ο κ. Βασίλης Θεοδωράκης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ