ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επείγει η αποκατάσταση πριν τα πρωτοβρόχια

0

Τα απομεινάρια από την περσινή καταστροφική νεροποντή ακόμα είναι ορατά στο δρόμο μεταξύ Παλαίλιμνου και Σαϊτούρων. Οι φωτογραφίες που έστειλαν κάτοικοι της περιοχής, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, απεικονίζουν μέρος του προβλήματος που υπάρχει στο σημείο.

Μάλιστα όπως οι ίδιοι επεσήμαναν, περίμεναν ένα ολόκληρο καλοκαίρι οι υπεύθυνοι να ενεργοποιηθούν προκειμένου να αποκατασταθεί το σημείο που κυριολεκτικά είναι στο αέρα και στο έλεος της επόμενης νεροποντής.

«Περιμέναμε ότι θα αποκατασταθεί αλλά δεν έγινε τίποτα. Πλέον μπαίνουμε στο φθινόπωρο, τα πρωτοβρόχια είναι κοντά και μια μεγάλη μπόρα, θα παρασύρει όλο το κομμάτι που βλέπετε στις φωτογραφίες και όχι μόνο θα κλείσει το δρόμο για μια ακόμα φορά, αλλά θα προκαλέσει πολύ μεγαλύτερες καταστροφές. Τα δέντρα που φαίνονται στηρίζονται ελάχιστα, αφού το περσινό νερό έβγαλε σχεδόν τις ρίζες στην επιφάνεια. Είναι σημαντικό έστω κι αυτή την τελευταία ώρα να υπάρξουν εργασίες αποκατάστασης προτού αντιμετωπίσουμε τα χειρότερα» είπαν μεταξύ άλλων κάτοικοι της περιοχής.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ