ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Την βρήκαν να περιφέρεται στη Εθνική Οδό σε κακή κατάσταση - Αρνείται ότι την βίασε ο 32χρονος

0

Διερχόμενοι οδηγοί ήταν εκείνοι που επικοινώνησαν με το κέντρο της Άμεσης Δράσης, ενημερώνοντας ότι μία κοπέλα περιφέρεται σε άσχημη κατάσταση στην εθνική οδό και κινδυνεύει να την πατήσει κάποιο αυτοκίνητο. Αμέσως δόθηκε σήμα σε περιπολικό του τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ που εντόπισε γύρω στις 11 χθες το πρωί την 23χρονη να κινείται στο ύψος του Κακού Όρους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έδειχνε σαστισμένη, χαμένη στον κόσμο της. Ένα ράκος. Δεν μιλούσε. Ψέλλισε μόνο ότι ήταν πολύ κουρασμένη. Ήταν αργότερα όταν στην Ασφάλεια Ηρακλείου έφθασαν ο πατέρας και ο αδερφός και κατήγγειλαν ότι η 23χρονη τους είχε εκμυστηρευθεί ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από 32χρονο συνάδελφο της, ξενοδοχοϋπάλληλο.

Με βάση την καταγγελία, ο 32χρονος οδηγός την βίασε γύρω στις 7.20 το πρωί σε απόμερο σημείο, παράπλευρα της εθνικής οδού, στο ύψος της Άνω Χερσονήσου. Της ζητήθηκε να υποδείξει το σημείο, δέχθηκε, όμως τελικά δεν κατέστη εφικτό να προσδιορίσει τον ακριβή χώρο ώστε να μπορούν να συλλεχθούν ευρήματα σε σχέση με τα όσα καταγγέλθηκαν.

Πρόκειται για μία καταγγελία που διερευνάται με προσοχή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι στο πλαίσιο της προανάκρισης που διεξάγεται εξετάζουν κάθε πτυχή. Ο 32χρονος μεταξύ άλλων είχε ως επαγγελματική υποχρέωση να παραλαμβάνει από ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Χερσόνησο κάποιους εργαζόμενους για να τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο, στην Άνω Χερσόνησο. Μεταξύ αυτών ήταν και η 23χρονη καταγγέλλουσα.

Αστυνομικοί γύρω στις 7.20 σήμερα το πρωί περίμεναν τον 32χρονο για το καθιερωμένο δρομολόγιο των εργαζομένων από την Χερσόνησο στην Πάνω Χερσόνησο. Του ζήτησαν να επιβιβαστεί στο υπηρεσιακό όχημα με τον ίδιο να ρωτά «τι συμβαίνει». Πληροφορίες αναφέρουν ότι έδειξε εμβρόντητος από το περιεχόμενο της καταγγελίας και επέμεινε με σθένος στην αθωότητα του, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει γίνει το παραμικρό με την 23χρονη. Φέρεται να αποδίδει την καταγγελία σε άλλες καταστάσεις. Υποστηρίζει ότι η κοπέλα είχε περίεργη συμπεριφορά τις τελευταίες ημέρες ενώ φέρεται να επικαλείται τις μαρτυρίες άλλων εργαζομένων.

Η 23χρονη έδωσε κατάθεση σε αξιωματικό της Ασφάλειας ενώ από την υπηρεσία λαμβάνονται καταθέσεις τρίτων προσώπων, εργαζομένων στο ξενοδοχείο. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να διαβιβαστεί το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε την κοπέλα.

Υπάρχει μία πρώτη εικόνα στην οποία γίνεται αναφορά για κακώσεις, όμως το τελικό πόρισμα παραμένει σε εκκρεμότητα και σαφέστατα θα αξιολογηθεί σε συνδυασμό με το υπόλοιπο προανακριτικό υλικό. Ο 32χρονος, ο οποίος κρατείται, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου αύριο το πρωί.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ