ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Κόντρα μεγατόνων! Λιάγκας – Παπανώτας vs Αρναούτογλου – Λιανός και… Φαίη Σκορδά

0

"Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι".

Μια τηλεοπτική κόντρα μεγατόνων φαίνεται πως μόλις ξεκίνησε. Από τη μία πλευρά είναι ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Παπανώτας και από την άλλη πλευρά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Λιανός. Κάπου εκεί ανάμεσα μπαίνει και η Φαίη Σκορδά. Ποια ήταν η αφορμή για το ξέσπασμα αυτού του πολέμου; Η παρουσίαση του The Voice, το παρασκήνιο για το ποιος θα αναλάβει τελικά το show, τα σχόλια που έκανε στον αέρα ο ένας Γιώργος για τον άλλον Γιώργο και το ξέσπασμα του Γρηγόρη.

Η «σύγκρουση» ΣΚΑΪ – Acun για την παρουσίαση του The Voice -το κανάλι θέλει Τάμτα, ο Acun θέλει Λιανό-, είναι ένα σίριαλ που έχει πάρει πια άλλες προεκτάσεις. Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από την εκπομπή στον ΣΚΑΪ, δεν μίλησαν και με τα πιο… θερμά λόγια για τις ικανότητες του Λιανού στην παρουσίαση. Η απάντηση ήρθε μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή Αρναούτογλου – Λιανού, όπου ο Γρηγόρης ξέσπασε εναντίον του Λιάγκα.

Ενώ ο Γιώργος Λιανός είπε αυτά που ήθελε να πει με ένα ιδιαίτερο, χιουμοριστικό τρόπο, ο Γρηγόρης φαίνεται ότι το πήρε πιο σοβαρά το θέμα και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε»!

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/OFF9VWBWGAI

Τα λόγια του Γρηγόρη προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στο Πρωινό και περισσότερο στη Φαίη Σκορδά, η οποία έχει επίσης ένα παρελθόν κόντρας με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

«Απειλεί; Ο Γρηγόρης είναι αυτός; Εδώ βλέπω επίθεση… Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό… Δεν πήρε μια μέρα ο Γρηγόρης τηλέφωνο και εσένα Άρη μου και εσένα Δημήτρη μου και απειλούσε; Απείλησε εμένα;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ