ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4° Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 4ου  Παγκρήτιου Ενεργειακού Συνεδρίου σε Ηράκλειο και Χανιά που διοργανώθηκε από την Cretan Energy Conferences, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) και μέγα χορηγό την HELPE UPSTREAM.

Το Συνέδριο γεννήθηκε από την ανάγκη άμεσης και υπεύθυνης ενημέρωσης των Κρητικών, για θέματα ενέργειας που αφορούν την Ελλάδα και συνεχίζει να καλύπτει αυτή την ανάγκη, εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο του σε θεματολογία με ισχυρές παρουσίες φορέων, εταιριών και έγκυρων ομιλητών.

Η παρουσία ομιλητών στο Συνέδριο από την Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Κατάρ και Γερμανία στο 4ο Συνέδριο, δείχνει την πορεία που αυτό έχει πάρει και τα βήματα που ακολουθεί για το μέλλον ξεπερνώντας τον τοπικό του χαρακτήρα.

Το προσεχές διάστημα θα δημοσιεύσουμε τα πρακτικά του Συνεδρίου για συμπεράσματα που αφορούν τα Υπουργεία: Ενέργειας, Ανάπτυξης, Ναυτιλίας και Άμυνας.

Θερμές ευχαριστίες στους:  Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, Ιερά Μητρόπολη Χανίων, Δήμο Ηρακλείου, Δήμο Χανίων, Δήμο Μαλεβιζίου, Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης, ΙΤΕ, Πολυτεχνείο Κρήτης, ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ και στους εθελοντές.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ