ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Ο «Αγάπη Μόνο» υποψήφιος να γίνει ειδικός φρουρός

0

Ένας από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού για την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία είναι ο «Αγάπη Μόνο», κατά κόσμον Αναστάσιος Ποτσέπης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της τηλεόρασης και τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Ραντεβού στα Τυφλά», όταν αυτήν την παρουσίαζε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε και σατιρική παράσταση με κεντρικό πρόσωπο εκείνον.

Μάλιστα, ο ίδιος πέρασε με πολύ υψηλή βαθμολογία, όντας ένας από 100 πρώτους. Αυτό προκύπτει από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις...

Με παρέμβασή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, σημείωσε πάντως ότι ο Ποτσέτης «είναι ακόμα υποψήφιος ειδικός φρουρός. Έχει όντως τα τυπικά προσόντα, όπως άλλοι 1.500 συνάνθρωποί μας, οι οποίοι πέρασαν στο πρώτο σκέλος σαν υποψήφιοι ειδικοί φρουροί. Θα ακολουθήσουν, επειδή είναι αδιάβλητος διαγωνισμός και εποπτεύεται από τον ΑΣΕΠ, οι αθλητικές δοκιμασίες και τα ψυχοτεχνικά τεστ. Αν περάσει και αυτές τις δοκιμασίες, τότε θα ονομαστεί ειδικός φρουρός».

Μάλιστα, ο κ. Μαυροειδάκος παρακάλεσε «όλους τους δημοσιογράφους να είναι λίγο πιο προσεκτικοί. Ωραία όλα αυτά, αλλά έχουμε νεκρούς ειδικούς φρουρούς. Έχει γίνει χαμός από προχθές…».

Για το πώς γίνεται να μην γίνεται χαμός, καθώς πρόκειται για το πρόσωπο αυτό, απάντησε: «Ακόμη ο άνθρωπος αυτός είναι υποψήφιος. Δεν πρέπει να έχουμε ρατσιστικές διαθέσεις για κανέναν. Αν περάσει με το καλό…».

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ