ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόβα τζενεράλε με Λαύριο για το Ρέθυμνο Cretan Kings

0

Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή πρόβα τζενεράλε του Ρέθυμνο Cretan Kings. Στις 16.15 θα υποδεχθεί το Λαύριο στο «Μελίνα Μερκούρη», ενώ πριν από το τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ομάδας μας για τη σεζόν 2019-20.

Οι φίλαθλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δουν από κοντά, για πρώτη φορά φέτος, τους 14 καλαθοσφαιριστές μας σε αγωνιστική δράση, οι οποίοι είναι: Ανδρέας Χριστοδούλου, Χριστόφορος Ραζής, Τζάρβις Γκάρετ, Πρινς Ουίλιαμς, Κόνερ Φράνκαμπ, Ραφαήλ Λαναράς, Παντελής Μαραγκάκης, Γιώργος Γαρέζος, Μιχάλης Καμπερίδης, Ουέσλι Γκόρντον, Ντέιβιντ Χότον, Δημήτρης Κουρέπης, Ραμόν Χάρις και Μιχάλης Καψάλης.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ»

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου μίλησε για το αυριανό φιλικό, χαρακτηρίζοντας το πολύ σημαντικό, μιας και αποτελεί την πρόβα τζενεράλε της ομάδας μας. «Το αυριανό φιλικό είναι πολύ σημαντικό για μας. Θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Άλλωστε με το Λαύριο θα έχουμε πάνω – κάτω τους ίδιους στόχους, οπότε θα είναι ένας από τους βασικούς ανταγωνιστές μας τη φετινή χρονιά. Ελπίζω πως την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και πιο έτοιμοι στη Λήμνο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου, τον οποίο προσκάλεσε στον αυριανό αγώνα. «Πάντα ο κόσμος τα τελευταία χρόνια που είμαι εγώ εδώ, συνεισφέρει και βοηθάει την ομάδα μας να κερδίσει μεγάλα παιχνίδια στην έδρα μας. Σίγουρα τους θέλουμε δίπλα μας και τη νέα χρονιά, αλλά και αύριο στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι, για να δουν οι καινούριοι μου συμπαίκτες, από νωρίς, τη στήριξη που θα έχουν τη φετινή περίοδο».

Σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας μας ενόψει της πρεμιέρας της Basket League, σημείωσε: «Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό για την εκκίνηση του πρωταθλήματος. Έχουμε αρχίσει και βρίσκουμε τους αυτοματισμούς μας στο γήπεδο. Παράλληλα, στα φιλικά παιχνίδια που παίξαμε δείξαμε την όρεξη και το πάθος μας για τη φετινή σεζόν. «Παλέψαμε» σε όλα, κάποια τα χάσαμε και κάποια τα κερδίσαμε. Έτσι είναι η προετοιμασία, με τα πόδια να είναι βαριά, αλλά πιστεύω πως είμαστε αρκετά έτοιμοι για την πρεμιέρα της επόμενης εβδομάδας».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ