ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στην ιστορία τα ΤΑΛΛΑΙΑ 2019

0

Με το χορευτικό υπερθέαμα του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Δήμου Μυλοποτάμου στην Αξό και στο Πάνορμο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το φεστιβάλ «Ταλλαία 2019».

Περιελάμβανε, συνολικά, 45 εκδηλώσεις με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παραγωγή ντοκιμαντέρ, μουσικοχορευτικά θεάματα, γαστρονομικές παρουσιάσεις, περιβαλλοντικές περιηγήσεις, εκθέσεις και εικαστικές παρεμβάσεις. Περισσότεροι από 600 άνθρωποι των τεχνών, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές, εικαστικοί και τεχνικοί, κατέθεσαν με το έργο τους την ψυχή τους και ζωγράφισαν τον καμβά των 19ων Ταλλαίων που διήρκεσαν από 28 Ιουλίου έως 17 Σεπτεμβρίου 2019.

Τα φετινά «Ταλλαία» υπήρξαν και πάλι μια μοναδική πολιτιστική παρέμβαση ουσίας στην καρδιά της Κρήτης και σύμφωνα με όσα δήλωσε στην λήξη τους ο υπεύθυνος πολιτισμού του Δήμου Μυλοποτάμου κ. Μανούσος Κλάδος «Βασική μας επιδίωξη είναι μέσα από τις εκδηλώσεις μας, να αναδεικνύουμε το σύνολο των τοπικών δυνατοτήτων. Έχουμε καταφέρει να συνδέεται ο πολιτισμός με την τοπική παραγωγή προϊόντων αλλά και την τουριστική προβολή παράλληλα. Να διαχέεται η πληροφορία για το σύγχρονο Μυλοπόταμο, μέσα από δράσεις που αναδεικνύουν ταυτόχρονα την επιχειρηματική εξέλιξη, τους φυσικούς πόρους, τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και βέβαια την ιστορία μας και την παράδοση μας.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ