ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στον «αέρα» το νεκροταφείο της Αγίας Ειρήνης

0

Κυριολεκτικά στον αέρα κρέμονται οι τάφοι του νεκροταφείου της Αγίας Ειρήνης που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από την πόλη του Ρέθυμνου.

Ο φωτογραφικός φακός  αναγνώστριας της εφημερίδας μας, αποτύπωσε την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η περιοχή, που από τον περασμένο Φεβρουάριο επλήγη από τη μεγάλη κακοκαιρία που χτύπησε ολόκληρο το νησί.

Από τότε και έως σήμερα ο δρόμος παραμένει κλειστός, ενώ από το Μάιο εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης οι οποίες όμως δε φαίνεται να προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Στις φωτογραφίες που λάβαμε, αποτυπώνεται η κατάσταση του κοιμητηρίου και η καταστροφή των τάφων, σημείο στο οποίο ωστόσο, δε φαίνεται να έχουν γίνει διορθωτικές εργασίες ή παρεμβάσεις που θα εμποδίσουν την επόμενη βροχή να παρασύρει όλο το κοιμητήριο στο δρόμο.

Ωστόσο, οι κάτοικοι της περιοχής που παρακολουθούν τις εργασίες τονίζουν ότι μεγάλος όγκων μπαζών έχει τοποθετηθεί στην κοίτη του ποταμού που περνάει από την περιοχή, τα οποία όπως αναφέρουν χρήζουν άμεσης μετακίνησης για την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων αφού το ενδεχόμενο μια έντονης βροχόπτωσης, δεν είναι απίθανο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ