ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Τέρας ψυχραιμίας: Ληστής τον απειλεί με καραμπίνα και εκείνος ανάβει τσιγάρο

0

Ένας άντρας στο Μισούρι των ΗΠΑ έδειξε απίστευτη ψυχραιμία, μηδενικό φόβο και πολύ γερά νεύρα, όταν ένας ληστής τον απείλησε κατά πρόσωπο με καραμπίνα και προσπάθησε να τον κλέψει την περασμένη Τετάρτη στο εστιατόριο "Behrmann's Tavern" στο Σεντ Λιούις.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο άντρας, ο οποίος ονομάζεται Τόνι Τόβαρ, απολάμβανε τη μπύρα καθισμένος στο μπαρ, όταν ο οπλισμένος ληστής μπαίνει στο μαγαζί και απαιτεί να του δώσουν τα τηλέφωνα και τα χρήματά τους.

Οι θαμώνες του μαγαζιού πανικοβλήθηκαν και έπεσαν αμέσως στο πάτωμα για να προστατευτούν, φοβούμενοι τις αντιδράσεις του ληστή, ο οποίος, μάλιστα, κρατούσε καραμπίνα. Ο μόνος που παρέμεινε στη θέση του και αποφάσισε να μην κουνηθεί καθόλου ήταν ο Τόβαρ.

Λίγο αργότερα, ο ληστής απείλησε τον Τόβαρ κατά πρόσωπο με το όπλο του, αλλά εκείνος έδειξε πως δεν είχε καμία διάθεση να "ασχοληθεί" με το περιστατικό και πως δεν του "καίγεται καρφί" ούτε για τον ληστή, ούτε για το όπλο του. Παρέμεινε ψύχραιμος και κοιτούσε το κινητό του, σαν να μην έγινε τίποτα.

Μάλιστα, μετά από μερικά λεπτά, ο Τόβαρ άναψε τσιγάρο διατηρώντας την ατάραχη και εντελώς αδιάφορη συμπεριφορά του, αρνούμενος να παραδώσει τα πράγματά του στον ληστή. Σίγουρα θα μπορούσε κάποιος να τον χαρακτηρίσει ως τον πιο cool και χαλαρό άντρα του κόσμου.

Όταν ρωτήθηκε αργότερα για το περιστατικό και για την ψυχρή στάση που κράτησε απέναντι στον ληστή, ο Τόβαρ είπε: "Είμαι τόσο κουρασμένος από τους ανθρώπους που σκέφτονται ότι μπορούν να ελέγξουν τους ανθρώπους γιατί έχουν όπλα. Εξάλλου, δεν ανησυχούσα πραγματικά ότι θα πειράξει κάποιον. Είχα την αίσθηση ότι δεν ήρθε να βλάψει κανέναν, απλά ήθελε χρήματα για ναρκωτικά".

https://www.facebook.com/jkimack/videos/10213714436204738/

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ