ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Το British Council απονέμει διεθνή βραβεία υψηλού κύρους

0

Το British Council Ελλάδας,  σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα, το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Σύνδεσμο Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων φιλοξενεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης (Study UK Alumni Awards 2019-20) τα οποία τιμούν στην Ελλάδα τις εξαιρετικές επιτυχίες αποφοίτων ανώτατης εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου από όλο τον κόσμο.

Τα Βραβεία τιμούν και προβάλλουν τον αντίκτυπο και την αξία της βρετανικής ανώτατης εκπαίδευσης, αναδεικνύοντας το προφίλ και τη φήμη των αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης, των πανεπιστημίων όπου σπούδασαν και του συνόλου της εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι τρεις κύριες κατηγορίες των Βραβείων είναι: Επαγγελματική Επιτυχία – Επιχειρηματικότητα – Κοινωνικός Αντίκτυπος. Επιπλέον, για πρώτη φορά φέτος, η Ελλάδα είναι μια από τις δύο χώρες διεθνώς που απονέμουν πιλοτικά το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς.

Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε την κ. Μαρία Νικόλτσιου, Δημοσιογράφο, Παρουσιάστρια Ειδήσεων και Ραδιοφωνική Παραγωγό, ως Πρέσβειρα των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης 2019–20 στην Ελλάδα!

Οι φιναλίστ και οι νικητές των Βραβείων έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το επαγγελματικό τους προφίλ διεθνώς, να διευρύνουν τα επαγγελματικά τους δίκτυα και να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους. Οι νικητές των τριών κύριων κατηγοριών των Βραβείων εξασφαλίζουν αυτόματα δικαίωμα συμμετοχής στα Global Alumni Awards, μαζί με υποψήφιους από άλλες χώρες. Οι τρεις νικητές των Global Alumni Awards θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο 2020 και θα προσκληθούν στη Βρετανία για μία ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης.

Επιπλέον, οι νικητές των τριών κύριων κατηγοριών των Βραβείων στην Ελλάδα κερδίζουν από ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για προορισμό εντός Ελλάδας, ενώ ο νικητής των Βραβείου Συνολικής Προσφοράς ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για Λονδίνο. Όλα τα εισιτήρια αποτελούν ευγενική χορηγία της Aegean Airlines.

Η διαδικασία υποβολής προτάσεων για υποψηφιότητες και αιτήσεων έχει ξεκινήσει. Η υποβολή προτάσεων για υποψηφιότητες λήγει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Η υποβολή αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου. Κερδίστε αναγνώριση για τις εξαιρετικές επιτυχίες σας και γίνετε κι εσείς ένας από τους νικητές των Βραβείων στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Κάνετε αίτηση ή προτείνετε κάποιον/α σήμερα!

Περισσότερες πληροφορίες για τα Alumni Awards 2020:  https://www.britishcouncil.gr/study-uk/alumni-awards

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ