ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Για ανυπαρξία καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνης την ΟΣΕΓΟ

0

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριοι,

Πραγματικά απορούμε με την συμπεριφορά σας, μένοντας αμέτοχοι στα τόσο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι οι συνάδελφοι και οι συνεταιριστικές οργανώσεις.

Χωρίς καμία παροχή πληροφοριών είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω μηνυμάτων, είτε μέσω e-mail είτε από την ιστοσελίδα η οποία για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ανενεργή, θεωρήσαμε ότι η ομοσπονδία μας είχε κλείσει.

Βλέποντας την καινούργια ιστοσελίδα μας, η οποία είναι ίδια με την παλιά, πήραμε το έναυσμα να σας στείλουμε αυτή την επιστολή μήπως και κάτι έχει αλλάξει στην ομοσπονδία μας και επαναλειτουργεί όπως πρέπει.

Παρατηρούμε ότι η τελευταία ανακοίνωση έχει αναρτηθεί τον τρίτο μήνα και έχουν περάσει ήδη έξι μήνες οι οποίοι για εμάς ήταν ανενεργοί από μέρους σας. Στο διάστημα αυτό έχει αλλάξει η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και δεν έχετε κάνει καμία συνάντηση, δεν έχετε κάνει προτάσεις για τον νέο συνεταιριστικό νόμο όπου αφορά άμεσα και έμμεσα όλους μας, χωρίς καμία ενέργεια που αφορά την κλαδική μας σύμβαση και το ασφαλιστικό μας.

Καλό θα ήταν εφόσον κρίνετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε, να παραιτηθείτε και να προχωρήσουμε σε εκλογές.

Οι εκπρόσωποι της ΟΣΕΓΟ

Του Συνδέσμου Συνεταιριστικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνης

Βενιεράκης Γεώργιος

Κυριακάκης Κωσταντίνος

Μαρκάκης Θεόδωρος

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ