ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνοιξε η αυλαία του 6ου σχολικού τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball»

0

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο η 1η αγωνιστική του 6ου σχολικού τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball» στα γήπεδα στους 4 Μάρτυρες.

Εκατοντάδες μικροί μαθητές των 14 Δημοτικών Σχολείων συμμετείχαν στη μεγάλη μπασκετική γιορτή που διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη σεζόν από το Ρέθυμνο Cretan Kings, στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist». Τα παιδιά έβαλαν τις αγωνιστικές τους στολές, εκπροσωπώντας το σχολείο τους, με στόχο πάνω απ’ όλα τη χαρά του παιχνιδιού. Οι λιλιπούτιοι καλαθοσφαιριστές το διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ το «παρών» έδωσαν και εκατοντάδες γονείς, οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείψει ο διασκεδαστής των παιδιών, Κερατούκλης, μοιράζοντας πολλές αγκαλιές και χαμόγελα.

Παράλληλα στα γήπεδα βρέθηκαν και οι επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας Ανδρέας Χριστοδούλου, Χριστόφορος Ραζής, Δημήτρης Κουρέπης, Ραφαήλ Λαναράς και Παντελής Μαραγκάκης, οι οποίοι συνομίλησαν με τους μικρούς αθλητές, τους έδωσαν μπασκετικές συμβουλές και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings Assist ευχαριστεί θερμά τους προπονητές των τμημάτων υποδομών Αντώνη Νταλιάνη, Δημήτρη Τσαρουχά, τον γυμναστή του Ρέθυμνο Cretan Kings Χρήστο Μαραυγάκη και τους αθλητές του εφηβικού τμήματος του Ρέθυμνο BC Κωνσταντίνο Μανετάκη, Νεκτάριο Χριστοδημητρόπουλο και Δημήτρη Κοτσαμπασίδη για τη βοήθεια τους στη διαιτησία των αγώνων, τον Σύλλογο Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ρεθύμνου, τον ιατρό Αλκιβιάδη Μελιδονιώτη. την εταιρεία Entasis, καθώς και όλη την εθελοντική ομάδα για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά τους στην άρτια διοργάνωση της 1ης αγωνιστικής.

Χορηγοί του 6ου τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» είναι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN, το διαδικτυακό αθλητικό κατάστημα Heavenofbrands.com και το νερό SAMARIA.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ